Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
NK Beauty

BOKA VIDEOKONSULTATION MED NK BEAUTY.

Nu kan du ta del av NK Beautys expertis och produktutbud – var du än befinner dig.

Funderar du på att handla hem nya skönhetsprodukter via NK Hemleverans? Då är NK Beautys rådgivningstjänst via videosamtal perfekt. Få vägledning inför att hitta din nya, skräddarsydda hudvårdsrutin, tips på nyheter eller hjälp att hitta passande läppstift och makeup. Genom videosamtal har du möjlighet att se produkten och NK Beautys experter får även chansen att se vilka färger du passar i. 

Så går det till:
Kontakta NK Beautys rådgivningstjänst på 08-762 84 84 i Stockholm och på 031-710 12 21 i Göteborg. Tjänsten sker via Facetime. När du ringer in blir du tilldelad den säljare som passar bäst utifrån de produkter du är ute efter. Är du osäker på vilket varumärke du är ute efter får du prata med personal som känner till hela utbudet på NK Beauty.

Om en passande säljare inte är ledig bokar vi in en tid när vi ringer tillbaka. Bokning sker via samma nummer. Vi hjälper dig att beställa dina produkter via NK Hemleverans om du önskar.

Tjänsten är öppen i Göteborg under varuhusets ordinarie öppettider och i Stockholm måndag – lördag kl. 12.00 – 17.00. 

Vi kan endast erbjuda Facetime-tjänsten om du har en Iphone. Du är självklart välkommen att ha ett vanligt telefonsamtal med en av våra säljare om du inte har en Iphone. 

Välkommen till NK Beauty.