Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Hårinpackning

Blir ditt hår ofta torrt, livlöst och frissigt? Eller har det skadats av diverse färgningar? Här på NK hittar du återfuktande hårinpackningar och hårmasker. Unna ditt hårsvall lite extra kärlek – köp din hårinpackning online hos oss.

76 produkter

Skäm bort ditt hår – använd hårinpackning

Det händer ibland att ett hår behöver lite extra näring och vård. Kanske har det färgats ofta eller blivit slitet av frekventa behandlingar med värmeverktyg. Andra gånger har du ett naturligt torrt hår, som mår bra av intensiv återfuktning. Men det är också mycket vanligt att ditt hår behöver lite extra omsorg under vinterhalvåret. 

Med en hårinpackning – även känt som hårmask – kan du stärka och reparera ditt skadade hår. Men du kan givetvis också använda en återfuktande hårinpackning på ett friskt hår. Det mår det enbart bra av och inpackningen hjälper håret att behålla sin vackra glans. För dig med långt eller lockigt hår, lämpar sig en bra hårinpackning därför extra väl.

Olika slags hårmasker

Precis som med de flesta andra hårvårdsprodukter, finns det även hårinpackningar för olika hårtyper. Vissa är specifikt anpassade för färgat eller lockigt hår, medan andra är mer eller mindre nyttiga för de flesta typer av hår.

En återfuktande hårinpackning passar oavsett hårtyp. Men det är en typ av hårinpackning som passar torrt hår extra bra. Ett lockigt hår har förvisso också ett stort behov av återfuktning, men här finns det bättre lämpade hårmasker som är speciellt framtagna för just lockigt hår. 

Ett hår som bär spår av slitage från värmeverktyg, blekning och färgning, mår bra av en reparerande hårinpackning. Dess vårdande egenskaper kommer ge näring åt, och hjälper till att stärka dina hårstrån inifrån. Det finns också särskilda färginpackningar – även kallat färgbomber – som är till för att vårda och underhålla ett färgat hår. 

Applicera hårinpackning på rätt sätt

En bra hårinpackning fungerar som magi för ditt hår. Plötsligt är dess forna glans och smidighet tillbaka. Men för att få bästa möjliga resultat, behöver du veta hur du ska applicera din hårinpackning på rätt sätt. Tvärtemot vad många tror, så ska den inte appliceras sist i din hårtvättsrutin – utan direkt efter schamponeringen, men före appliceringen av balsam. 

Det är nämligen direkt efter schamponeringen, som en hårmask kan verka som mest effektivt. Schampo öppnar upp hårstråets ytskikt, vilket möjliggör för en hårinpackning att verkligen gå in på djupet. När du – efter inpackningen – sedan applicerar balsam, försluts dina hårstrån igen och hårinpackningens närande oljor och vitaminer kapslas in där de behövs som mest.

Sov med din hårinpackning

Har du någonsin testat att låta din hårinpackning vara kvar över natten? Det är perfekt när du vill skämma bort ditt hår lite extra. Fläta håret, lägg en handduk på kudden och njut av känslan när du sköljer ur inpackningen på morgonen.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet