Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Hårstyling

Med rätt stylingprodukter är dina dåliga hårdagar ett minne blott. Kort eller långt, lockigt eller rakt – hos oss på NK hittar du de produkter du behöver för att lyckas med din hårstyling. Upptäckt våra stylingprodukter från klassiska och populära märken.

Hårstyling

3 produkter

Hårstyling – produkterna som fixar looken

Medan vissa av oss gillar att styla vårt hår likadant oavsett tillfälle – föredrar andra att låta kreativiteten flöda från dag till dag. Oavsett vilken av dessa kategorier du tillhör, så har du med stor sannolikhet någon gång använt en stylingprodukt i ditt hår. En hårspray för att uppsättningen ska sitta på plats eller kanske hårvax för att fixa till ditt busiga rufs? 

Med rätt stylingprodukter kan du tämja ostyriga lockar, förebygga frissigt hår och tillföra extra volym. Men du kan också skydda ditt hår från onödigt slitage med värmeskyddande produkter, samt tillföra näring till ett skadat hår. 

Stylingprodukter för olika hår

Beroende på vilken frisyr och hårtyp du har, behöver du olika slags stylingprodukter. Hårstyling för kort hår handlar ofta om att stadga upp och definiera. Det innebär produkter som vax, gel och hårsprayer. För ett långt och platt hår däremot, kanske du vill ha hårstylingprodukter som bidrar med volym och textur.

Återfuktande leave-in-balsam, håroljor och mousse lämpar sig vid hårstyling av lockigt hår, eftersom de både vårdar och hjälper till att definiera lockarna. Lockigt hår tenderar att vara torrt och har därför ett större behov av fukt. Ett tips är också att titta på ekologisk hårstyling, utan sulfater och parabener, särskilt om du har ett väldigt känsligt hår. 

  • Kategori

  • Varumärken

  • Färg

  • Prisgrupper