Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ansiktsvård

Vill du ha en hy som strålar ikapp med stjärnorna? Första steget dit är god ansiktsvård. Upptäck vårt utvalda sortiment av ansiktsvårdsprodukter och ansiktsvård-serier. Hos oss på NK kan du köpa ansiktsvård online från flera klassiska och populära hudvårdsmärken.

337 produkter

Ansiktsvård – för en välmående hy året runt

Huden i ditt ansikte utsätts dagligen för stora påfrestningar. Sol, bitande vind, smuts och smink är bara några faktorer som påverkar din hy – för att inte tala om åldrande. Därför behöver den lite hjälp på traven, för att hålla sig frisk och fräsch genom livets gång. 

Med goda hudvårdsrutiner och ett bra ansiktsvård-set, kan du ge ditt ansikte den omsorg det förtjänar. För vem vill väl ha en glåmig hy och fnasiga kinder, när man kan ha en hy som är välmående och full av lyster? I vår butik kan du botanisera bland dag- och nattkrämer, serum och ansiktsrengöring – eller varför inte köpa en hel ansiktsvård-serie?

Rätt ansiktsvård för kvinnor 

Det sägs att åldern bara är en siffra – och visst är det ofta så. Men visste du att din ålder faktiskt spelar roll när det kommer till vilken ansiktsvård du bör välja? Det beror på att din huds behov förändras, i takt med att du åldras. Oavsett ålder är det dock klokt med produkter som innehåller solskyddsfaktor, eftersom solens strålar påskyndar hudens åldrande markant. 

För dig i 20-årsåldern är antioxidanter och återfuktning nyckeln till en balanserad hud. Men när du börjat komma upp i 30-årsåldern förändras huden. Behovet av återfuktning ökar och hudens elasticitet börjar nu minska. Investera därför i ansiktsvård med anti-ageing-egenskaper. Hyaluronsyra, fuktgivande ögonkrämer och serum med C-vitamin är att rekommendera.

När du närmar dig 40+ och 50+, växer hudens behov av collagen. Intensivt mjukgörande krämer, liksom djupverkande serum och ansiktsoljor ger då ny lyster åt huden. Produkter anpassade för en mogen hy förebygger ålderstecken, återfuktar och bidrar med bevarad spänst.

Filter