Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kroppsvård

Skäm bort dig själv och din kropp med härliga kroppsvårdsprodukter. Väldoftande duschkrämer och deodoranter, till vårdande peelings och mjukgörande kroppsoljor – här hittar du allt du kan tänkas behöva till din kroppsvård. Upptäck vårt sortiment av kroppsvård online, här på NK.

590 produkter

Kroppsvårdsprodukter från populära märken

Älskar du att sjunka ner i ett varmt och väldoftande bad, med tända ljus och en bra bok? Eller den lyxiga känslan efter att ha exfolierat huden med en bodyscrub? Kroppsvård handlar inte enbart om att se bra ut, utan i allra högsta grad om att bra. Det är en källa till avslappning, energi, och inte minst ett sätt att förebygga hår- och hudrelaterade problem. 

I vårt sortiment kan du välja bland kroppsvårdsprodukter av hög kvalitet, från populära märken. Köp en härlig bodylotion – eller varför inte lyxa till det med ett komplett kroppsvård-set eller lyxig handtvål? På så vis behöver en avkopplande spa-dag aldrig vara långt borta.

Vegansk och ekologisk kroppsvård

På senare år har det blivit en allt större efterfrågan på veganska, såväl som ekologiska kroppsvårdsprodukter. Ibland handlar det om ett politiskt ställningstagande – men det kan också vara fråga om en hud som är extra känslig mot syntetiska ämnen. 

Vegansk kroppsvård innebär att produkterna varken är djurtestade eller innehåller animaliska ämnen. Exempel kan vara bivax, silkesprotein och honung. Istället har ingredienserna ersatts med växtbaserade eller syntetiska ämnen. Ofta är dock veganska kroppsvårdsprodukter även ekologiska, vilket innebär att de saknar syntetiska kemikalier som exempelvis sulfater och parabener.

Kroppsvård som present

Har du en vän eller familjemedlem som älskar kroppsvård – eller som helt enkelt behöver skämmas bort med en mysig spa-dag? Kroppsvård är ofta en uppskattad present, särskilt till personen som sällan unnar sig själv egentid och sköna stunder av avkoppling. 

Skapa en lyxig presentbox innehållandes badolja, ansiktsmasker, body butter, fotkräm och andra kroppsvårdsartiklar. Eller varför inte köpa ett helt kroppsvård-set från personens favoritserie? 

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet