Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Hudvård

Unna din hud lite extra kärlek – investera i bra hudvård för ansikte och kropp. Hos oss på NK hittar du alla produkter du behöver för att skapa en god hudvårdsrutin. Från återfuktande krämer och uppiggande serum, till vårdande ansiktsmasker.

Hudvård

29 produkter

Bra hudvård – för en pigg & sund hy

Ett ont måste eller dagens skönaste stund. Medan vissa av oss älskar att unna oss sköna produkter och egentid där vi rår om vår hud, känner vissa att det mest är något som måste klämmas in i ett hektiskt schema. Men en bra hudvårdsrutin behöver varken vara tidskrävande eller jobbig – den kräver bara rätt produkter. 

Upptäck vårt handplockade sortiment av hudvårdsartiklar, som tar din hud från trött och glåmig, till mjuk och full av lyster. Hos oss finner du alltid ett brett utbud av klassiska, såväl som exklusiva hudvårdsmärken av högsta kvalitet. Det tycker vi att du och din hud förtjänar!

Välj hudvårdsserie efter hudtyp

Att köpa hudvård kan ibland kännas som en djungel. Hur vet du vad du ska välja? Vårt bästa tips är att välja hudvård efter din hudtyp och dess unika behov. 

Söker du hudvård för torr hy, ska du satsa på rika krämer och oljor, som återfuktar. Aktiva ingredienser som hyaluronsyra och E-vitamin hjälper till att bibehålla en god fuktbalans. 

Hudvård för fet hy eller blandhy får gärna vara exfolierande, samt innehålla ingredienser som BHA-syra och niacinamid. Det får den oljiga hyn att kännas fräschare och förminskar även porerna. Kom ihåg att även en fet hy behöver återfuktning – men välj tunnare krämer, exempelvis i gel-form, som inte täpper till. 

Hudvård för gravida

Under graviditeten upplever många kvinnor att deras hud förändras. Den kan kännas både känsligare och tunnare. Det är inte alls konstigt – med tanke på de stora hormonförändringar kroppen genomgår under en graviditet. Därför är det också klokt att förändra hudvårdsrutinen under denna magiska, men föränderliga tid du har framför dig. Men hur då, kanske du undrar?

Först och främst – var noga med solskydd och försiktig med så kallade aktiva ingredienser såsom retinol och BHA-syror i dina hudvårdsprodukter. Investera istället i milda, rika och gärna parfymfria produkter med SPF. Djupt återfuktande krämer, oljor och serum hjälper också din hud att bättre klara av de stora påfrestningar den utsätts för under en graviditet. 

Genom att massera, smörja och rå om din hud ofta, kan du förebygga vanliga gravidproblem. Torr hud, klåda och bristningar är vanligt – men en mjuk och smidig hud klarar sig bättre.

  • Kategori

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Prisgrupper

Logga in