Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Sophie Bille Brahe

Sophie Bille Brahe

Juveleraren Sophie Bille Brahe, född och uppvuxen i Köpenhamn, är en mästare inom sitt hantverk. Efter att ha avslutat sin utbildning vid Royal College of Arts i London återvände hon 2011 till Köpenhamn för att grunda sitt eget smyckesvarumärke. Sophie Bille Brahes smycken, med en skandinavisk minimalistisk stil och en modern twist, är en hyllning till klassisk lyx. Från Dover Street Market till Bergdorf Goodman, Sophie Bille Brahes kreationer säljs över hela världen och symboliserar förstklassig skönhet och stil.

30 produkter

Sophie Bille Brahe – exklusiva smycken på NK

På NK är vi stolta över att kunna erbjuda ett noga utvalt sortiment av smycken från det exklusiva danska varumärket Sophie Bille Brahe. Hennes smycken kännetecknas av en tidlös elegans med en modern twist, där varje detalj är noggrant genomtänkt.

I Sophie Bille Brahes kollektion på NK hittar du ett brett utbud av vackra smycken för olika tillfällen. Välj bland eleganta ringar med pärlor och diamanter, eller låt ett av hennes ikoniska halsband bli din nya signaturpiece. För en diskret touch av lyx, upptäck de vackra örhängena som ger en perfekt balans till din look. Oavsett om du letar efter vardagsfavoriter eller festligare smycken, finns det något för alla i Sophie Bille Brahes kollektion.

Vad utmärker Sophie Bille Brahes design?

Det som gör Sophie Bille Brahes smycken så speciella är den unika kombinationen av klassiskt och modernt. Hon hämtar inspiration från både historien och samtiden, vilket resulterar i tidlösa smycken med en personlig touch. Varje smycke är handgjort av skickliga hantverkare med stor omsorg om detaljer. Ädelstenar av högsta kvalitet, som diamanter och pärlor, är ett signum för varumärket. Med sin sofistikerade och feminina estetik har Sophie Bille Brahes smycken blivit älskade av modemedvetna kvinnor över hela världen.

Upptäck Sophie Bille Brahes exklusiva smycken på NK och låt dig inspireras av hennes unika designspråk. Välj bland vackra ringar, halsband och örhängen som lyfter din stil.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet