Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Träningskläder Barn

Är det dags att införskaffa nya gympakläder till dina barn? I denna kategori har vi på NK samlat alla våra träningskläder för barn i olika åldrar. Från sköna hoodies och t-shirts, till dunvästar och fleecetröjor – perfekta för aktiv utomhusvistelse.

7 produkter


NK:s träningskläder för stora och små barn

För barn är träningskläder så mycket mer än plagg du idrottar i. Det är plaggen som många barn lever i under tidiga år, på förskola och hemmavid. Kläder som möjliggör lek och aktivitet, utan att kompromissa på komfort och rörlighet. Men sportkläder för barn är många gånger också ett medvetet stilval – vare sig det är föräldern eller barnet självt som valt det.

Hos oss på NK finner du sköna och snygga träningskläder för såväl flicka, som pojke. Här hittar du livfulla färger och lekfulla mönster – men också gott om trendig design. Quiltade puffjackor, sköna tights och t-shirts i sköna material hör till plaggen som piffar upp ditt barns vardagsstil. Eller varför inte satsa på att köpa träningskläder med härliga tryck till dina barn, som gör skolidrotten ännu roligare?

Gympakläder för barn som tål sport och vild lek

Barn är varelser som många gånger verkar ha en outsinlig energi. Säkert har du, liksom vi, någon gång avundats deras förmåga att, till synes outtröttligt, leka och röra på sig. Men det är också just denna enorma energi som ställer krav på gymkläder för barn. Kläderna måste hålla för de aktiviteter och det slitage de utsätts för.

Oavsett om du söker träningskläder för någon sport som fotboll, skolidrotten eller om din baby behöver sköna barnkläder att leka i, bör du därför investera i bra material. Hållbara textilier är givetvis alltid en god idé. Men välj också material som andas och transporterar bort fukt – eftersom barn tenderar att svettas när de idrottar eller far runt i vilda lekar.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet