Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Träningsväskor Barn

Är det dags för sonen eller dottern att få en alldeles egen gympapåse? Eller behöver du kanske en träningsväska till ditt barn som idrottar efter skolan? Här hittar du NK:s samlade sortiment av träningsväskor för familjens yngsta medlemmar.

Väskor

2 produkter


NK:s träningsväskor för barn

När ditt barn börjar skolan växer behovet av en snygg träningsväska till skolidrotten. Kanske utvecklar de med tiden också ett intresse för fotboll, dans eller någon annan idrottsaktivitet. Hur det än blir, så kommer sannolikt dagen då du behöver köpa en egen sportbag eller gymväska till ditt barn, där hen kan bära sina gympakläder, en handduk och sina skor.

De yngsta barnen klarar sig ofta bra med en gympapåse – men med tiden kanske behovet av en mer ordentlig sportväska för barn uppstår. En med fack och fickor, där även skolböcker, nycklar och mobilen kan få egna utrymmen. Oavsett vilken typ, färg eller modell av träningsväska för barn du söker till din son eller dotter, kan du vara säker på att hitta ett kvalitativt utbud hos oss på NK. Givetvis från flera populära märken.

Snygga gympapåsar för barn

Minns du din allra första gympapåse? Denna praktiska typ av gympaväska för barn är ofta förknippad med barndomens tidigaste skolår, där vi själva fick sy våra gympapåsar. I dag finns det emellertid ett stort och brett utbud av snygga gympapåsar för barn i alla åldrar. Du hittar dem för alla barn och smaker – sportiga och coola, såväl som fina och söta.

Det praktiska med en gympapåse för barn är just den enkla konstruktionen. Den är lätt, smidig att bära och rymmer allt som barnet kan tänkas behöva till idrottslektionen eller träningen. Dessutom är de oftast tillverkade i mycket slittåliga material, för att hålla så länge som möjligt i ett barns – inte alltid så varsamma – händer.

  • Kategori

  • Varumärken

  • Färg

  • Prisgrupper

  • Sport

  • Storlekar för sportartiklar