Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Träningsskor Dam

Bra träningsskor för dam gör inte bara besöket på ditt gym eller rundan i parken mer angenäm. De är också ett modestatement. I denna kategori har vi på NK samlat våra snygga träningsskor för dam, från flera världsledande märken.

44 produkter


Shoppa träningsskor för dam hos NK

Är du ute efter ett par snygga och sköna träningsskor som hjälper dig att optimera träningen? Eller gillar du helt enkelt den urbana looken du får när du bär sportiga sneakers till vardags? Att träna och vara aktiv innebär att kroppen påfrestas. Träningsskor ger dig en stabilare grund, skyddar dina fötter och bidrar med stötdämpning när du exempelvis springer eller hoppar.

Löpning, gympass, crossfit eller skogspromenader. Det spelar ingen roll vilken typ av träning eller aktivitet du föredrar – här på NK finns det träningsskor för alla smaker och behov. I vårt sortiment har vi handplockat de bästa träningsskorna för dam som våra mest populära märken har att erbjuda. Trendiga kulörer, fräscht vita eller klassiskt svarta träningsskor för dam – vad väljer du?

Olika typer av träningsskor för dam

Träningsskor för dam kan delas upp i skor designade att användas inomhus och skor för träning utomhus. Vad du bör välja beror med andra ord på i vilken miljö du tänkt använda dem. Det gäller åtminstone om du har träning i åtanke.

Inomhusskor för dam har sulor där nivåskillnaden är låg. Sulan är också av ett hårdare material, för att inte lämna märken på golvet. När du exempelvis lyfter vikter behöver du nämligen titta efter en stabil träningssko för dam, som låter dig stå stadigt på benen.

En sko för utomhusträning däremot tenderar att ha ett högre hälparti som ger dig en effektiv stötdämpning, medan den främre delen är tunnare. Detta eftersom de generellt är optimerade för ett bekvämt löpsteg. I denna kategori finner du också ofta vattentäta träningsskor för dam.

Öka motivationen med snygga gymskor för dam

När du köper nya gymskor och träningsskor för dam vill du givetvis att de ska vara rätt för just dig och din träning. Men det skadar förstås inte om de även är snygga. Faktum är att många anser att träningen blir betydligt roligare när man samtidigt känner sig snygg och bekväm. Kanske blir dina nya träningsskor en perfekt motivationskick?

Hitta dina favoriter i NK:s stora utbud av snygga damskor för träning. Kanske fastnar du för en trendig modell i en knallig färg – eller ett coolt print som matchar din övriga outfit?

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet