Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Träningskläder Dam

Powerwalks i parken, tennis eller styrketräning på gymmet. Oavsett vilken träningsform du föredrar, spelar rätt kläder roll. På NK har vi samlat ett brett sortiment av träningskläder för dam från många populära märken. Sport-BH, löparjacka eller träningstights – vad behöver du?

307 produkter

 

Snygga träningskläder för dam online

Har du någonsin varit med om att träna i helt fel kläder? Sömmar som skaver, material som inte andas – eller plagg du helt enkelt känner dig obekväm i – kan verkligen förstöra ett träningspass. Inte bara tar det fokus och glädje från din träning, dessutom kan det verkligen sänka en kvinnas självkänsla att inte vara bekväm i sina träningskläder.

Vi vet precis hur viktig balansen mellan hög kvalitet, god passform och funktion är när det kommer till sportkläder. Därför har vi på NK handplockat ett brett och variationsrikt sortiment, för att kunna erbjuda våra kunder det bästa som går att hitta bland träningskläder för dam. Här finner du säsongens trendigaste gymkläder för dam, såväl som klassikerna som aldrig går ur tiden.

Rätt material på sportkläder för dam

Träning och aktivitet ställer i regel stora krav på dina träningskläder. Materialen och passformen bör möjliggöra rörelse, samtidigt som de bör andas och torka relativt snabbt. Med träningskläder av rätt material kan du fokusera på ditt träningspass till 100 %, istället för att besväras av fuktiga kläder som varken är sköna eller hjälper dig hålla en behaglig kroppstemperatur.

Bomull må vara skönt och slitstarkt, men lämpar sig sämre för svettig träning, då det binder fukt. Vår rekommendation är att istället välja material som lyocell, elastan, bambu, funktionsinriktad nylon och polyester om du ska vara mycket aktiv. Dessa material ger följsamma och slittåliga träningskläder för dam som lämpar sig mycket bra för träning, inomhus såväl som utomhus.

Välj rätt träningskläder för dam i vinter

Tränar du ofta utomhus – även när de kallare månaderna kommer? Då lönar det sig att investera i träningskläder för dam som är specifikt anpassade för vinter- och höstträning. Här är det extra viktigt att skippa bomullen, och istället satsa på fukttransporterande material som merinoull eller polyester. Nyckeln är att hålla sig varm – men inte för varm.

Vindtäta och vadderade löparjackor eller västar är sköna ytterlager, som lämpar sig bra under de kyligare dagarna. Långärmade löpartröjor i merinoull eller fleece, samt fodrade träningstights är andra populära alternativ för vinterträning utomhus. Glöm heller inte den värmande buffen, mössan och vantarna som skyddar kroppens mer utsatta delar under kalla dagar.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet