Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Träningsväskor Dam

Letar du efter en snygg gymväska för dam? Oavsett om du behöver en stor duffelväska, liten träningsväska eller praktisk ryggsäck för dam, så hittar du det här. Upptäck NK:s sortiment av träningsväskor för dam från populära märken.

40 produkter


NK:s träningsväskor för dam

Den moderna kvinnan lever ett aktivt och omväxlande liv. Dessutom går hon många gånger direkt från jobb eller studier, till gymmet. En rymlig väska är därför inte längre bara en fin och praktisk accessoar, utan ett absolut måste för de flesta. Men medan vissa föredrar en stor och praktiskt sportbag för dam, vill andra hellre ha en stilren gymväska som kan smälta in även på jobbet eller universitetet.

På NK har vi handplockat ett stort och variationsrikt sortiment av snygga träningsväskor för dam, för att du enklare ska kunna hitta något som passar just dig. Söker du en smidig träningsväska för dam i en liten modell eller kanske en riktigt rymlig ryggsäck inför sommarens vandringssemester? Oroa dig inte – du hittar det du behöver hos oss på NK.

Sportväska för dam i trendig tote-modell

Är den idealiska väskan för dig en modell som kan gå direkt från att agera träningsväska till gymmet, för att fungera som weekendbag? Eller vill du ha en träningsväska för dam i lagom diskret stil för att kunna ta den med även till kontoret? Då vill vi tipsa om våra snygga och trendiga träningsväskor i tote-modell. I dessa får du enkelt plats med allt du behöver, utan att behöva kompromissa med din stil.

Träningsväskor för dam från populära märken

Hos oss på NK hittar du alltid träningsväskor för dam av hög kvalitet. Vi vill kunna erbjuda våra kunder det allra bästa. Därför är vi mycket noga med att handplocka våra produkter från varumärken som är kända för att leverera kvalitet som håller måttet.

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet