Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

OSA TILL NYCKELKVÄLL DEN 25/4 I STOCKHOLM & GÖTEBORG

Just nu går det inte att shoppa online på grund av underhåll av nk.se. Återkom inom kort för att återuppta din shoppingupplevelse hos oss. Planerat till 23:00 - 05:00.

Träningsskor Herr

För alla aktiva män är bra träningsskor ett måste. Vare sig han föredrar att löpträna på vägen till och från jobbet, hänga på gymmet eller träna fotboll med korpenlaget. Här har vi samlat NK:s sortiment av träningsskor för herr.

25 produkter


Träningsskor för herr från populära märken

Är det dags för dig att uppdatera dina träningsskor? Kanske vill du ha ett par snygga träningsskor för herr som gör löpträningen extra behaglig – eller schyssta, vita sportskor som du kan bära till din vardagsoutfit? Letar du en extra stabil träningssko för herr, som funkar när du lyfter tungt på gymmet?

Vad du än är ute efter, kan du hitta modeller som passar hos oss på NK. Här kan du välja bland de bästa träningsskorna för herr som våra exklusiva varumärken har att erbjuda. Välj bland säsongens hetaste trender, såväl som sportiga skoklassiker som aldrig går ur tiden. Vita, svarta eller knalliga träningsskor för herr? Valet är helt och hållet ditt.

Så väljer du rätt sportskor för herr

Att välja rätt typ av sportskor, handlar i stort om att utgå från den aktivitet du ska ägna dig åt. Ska dina träningsskor för herr användas inomhus på gym eller utomhus? Behöver du vattentäta träningsskor för herr, som känns behagliga även i regn och slask? Ska de vara optimerade för löpning, styrketräning, tennis eller någon annan träningsform? Du bestämmer.

Gymskor & löparskor för herr – vad skiljer dem åt?

Det finns en god anledning till varför träningsskor för herr delas upp i gymskor och löparskor. De har nämligen olika funktioner och egenskaper i fokus när de designas.

Inomhusskor eller gymskor för herr är gjorda för träning som utförs på plana golv. De ska framför allt vara stabila, och har därför en jämntjock, hårdare sula. En löparsko däremot, har en greppyta anpassad för utomhusträning och känns lätt igen på det höga hälpartiet, som är designat för att ge riklig stötdämpning när du är på språng.