Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Träningskläder Herr

I varje aktiv mans garderob, behövs en solid uppsättning av sportkläder för herr. Från träningsshortsen, till t-shirtar och funktionströjor. Hos oss på NK kan du shoppa träningskläder för herr från många av våra mest omtyckta modemärken. Upptäck vårt sortiment online.

Sportkläder

221 produkter


Träningskläder för herr i olika stilar

Fotboll med grabbarna, styrkelyft på gymmet eller sporadiska löprundor. Kanske är du den dedikerade atleten som inte kan tänka dig en dag utan hård, fysisk träning. Kanhända är du vardagsmotionären som väljer cykeln istället för bilen till jobbet. Det spelar faktiskt ingen roll vilken typ av aktivitet du föredrar för att hålla dig i form – sportkläder är till för alla män.

För att vi på NK ska kunna erbjuda gymkläder för herr, oavsett vem du är och vad du föredrar, har vi handplockat ett variationsrikt sortiment av exklusiva herrkläder för träning. Hos oss hittar du vita, såväl som svarta träningskläder för herr – eller träningsplagg där färg och mönster livar upp lite extra. Det finns träningskläder som passar varje slags man och smak. Det är vi på NK övertygade om.

Kvalitativa material på våra sportkläder för herr

En av de faktorer som är mest avgörande för om ett träningsplagg är funktionellt eller inte, är materialet. Bra gymkläder för män ska trots allt vara gjorda för rörelse och aktivitet – och det ställer förstås vissa krav på ett materials egenskaper. Välj därför dina sportkläder för herr med omsorg, så att du kan fokusera på din träning till 100 %.

Men vad ska du då välja för material? Många gillar bomull för dess mjuka egenskaper – men när det kommer till träning lämpar det sig sällan för mer intensiv aktivitet, då det snabbt binder fukt. Därför rekommenderar vi att du istället tittar på träningskläder av funktionsinriktade syntetmaterial – alternativt naturmaterial som bambu och merino. Då får du komfortabla sportkläder för herr som leder bort fukt, torkar lätt och låter huden andas.

  • Kategori

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Färg

  • Prisgrupper

  • Sport

  • Storlekar för sportartiklar

Logga in