Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sportglasögon & Skidglasögon Herr

Gillar du att förena nytta med nöje? Det gör vi på NK också. Därför älskar vi snygga solglasögon – accessoaren som skyddar dina ögon, samtidigt som den lyfter din stil. Upptäck våra utvalda solglasögon för herr, från flera välkända varumärken.

13 produkter


Solglasögon för herr från exklusiva märken

Solglasögon har länge burits av män för att skydda ögonen mot solens starka ljus. Men visste du att det var först efter 1930-talet som solglasögon började tillverkas och bli tillgängliga för den vanliga konsumenten? En sak är säker – vi är glada att vi lever under en tid då solglasögon för herr är en lika självklar accessoar som handväskan är för kvinnor.

Hos oss på NK hittar du ett brett urval av olika märkessolglasögon för herr, av olika modell. Från de allra sportigaste varianterna som cykel- och löparglasögon för herr, gjorda för att sitta på plats även under intensiv aktivitet – till stilrena och polariserande solglasögon för herr, som passar utmärkt även till vardagslooken. Svarta, vita eller kaxiga i färg – vilka solbrillor passar dina preferenser?

NK:s skidglasögon för herr

Behöver du ett par nya, snygga goggles inför vinterns skidresa? På NK har vi inte bara solglasögon för herr, utan även ett kvalitativt utbud av skidglasögon för herr. Upptäck våra många modeller och hitta favoriten som får hänga med dig i backen till vintern.

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet