Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Träningsväskor Herr

Träningsväskor för herr har gått från att vara praktisk förvaring, till att bli trendiga accessoarer. Här hos oss på NK kan du botanisera bland modeller för alla slags behov. Välj en snygg ryggsäck eller en rymlig sportbag för herr. Eller letar du efter en vandringsryggsäck för stundande äventyr?

Väskor

32 produkter


Shoppa en snygg träningsväska för herr på NK

Bra träningsväskor är en räddare i nöden för många män. I dag är det inte ovanligt att pendla till jobb eller studier, för att sedan direkt fortsätta till gymmet. Din träningsväska måste därför rymma allt från vardagens ägodelar, som mobil och plånbok, till träningskläderna, skor och handduk. Med en funktionell och rymlig sportväska för herr får du med dig allt som behövs under dagen.

Istället för att släpa på flera olika väskor, kan du samla allt i en och samma – och samtidigt behålla stilen. Upptäck vårt sortiment av träningsväskor och sportbagar för herr. Vi på NK har omsorgsfullt valt ut säsongens trendigaste sportväskor, såväl som varumärkenas mest populära klassiker.

Sportväskor för herr i olika storlekar och modeller

Att olika personer har olika behov, det är ingen nyhet. Därför finns det ett enormt utbud av sportväskor för herr i olika utföranden. Här på NK hittar du allt från eleganta träningsväskor i läder, diskreta nog att smälta in när du åker mellan kontor och träning – till slitstarka träningsryggsäckar för herr. Det är ett ergonomiskt alternativ anpassat för extra tung packning.

En stor och rymlig duffelväska är perfekt för dig som bär mycket utrustning. Den är gjord för att kunna bäras på ena axeln, såväl som på ryggen likt en ryggsäck. Men den funkar lika bra att använda som weekendväska, exempelvis om du ska med grabbarna till fjällen en långhelg. Eller varför inte välja en sportig version av den trendiga toteväskan? Du hittar dem och många fler modeller av träningsväskor för herr här på NK.

  • Kategori

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Färg

  • Prisgrupper

  • Sport

  • Storlekar för sportartiklar

Logga in