Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stenströms

181 produkter

Elegant och tidlöst herrmode

På NK är vi stolta över att kunna erbjuda Stenströms exklusiva kollektion av herrmode. Stenströms är ett anrikt svenskt varumärke som sedan 1899 har skapat stilrena och tidlösa plagg för den moderna gentlemannen. Med en oöverträffad kvalitet och en skräddarsydd passform utmärker sig Stenströms som ett av de främsta varumärkena inom herrmode.

Skjortor för alla tillfällen

Stenströms är kanske mest kända för sina exceptionella skjortor. Oavsett om du letar efter en klassisk vit skjorta för kontoret eller en mer avslappnad skjorta för fritiden, har Stenströms ett brett utbud att välja lan. Deras skjortor är tillverkade av högkvalitativa material som bomull och lin, vilket ger en bekväm och andningsbar känsla. De genomtänkta detaljerna, som de handsydda knapparna och den perfekta passformen, gör att du alltid kommer att se välklädd ut.

Kostymer och kavajer med perfekt passform

Utöver skjortor erbjuder Stenströms även ett noga utvalt sortiment av kostymer och kavajer. Deras kostymer är skräddarsydda med en modern silhuett och tillverkade av de finaste ulltygerna. Oavsett om du föredrar en smal eller mer avslappnad passform, finns det en Stenströms-kostym som passar din stil. Kavajerna är mångsidiga plagg som kan bäras till både formella och mer avslappnade tillfällen. Med en Stenströms-kavaj kan du enkelt uppgradera din outfit och känna dig välklädd i alla lägen.

Accessoarer som fulländar din look

För att komplettera din outfit erbjuder Stenströms även ett sortiment av noga utvalda accessoarer. Deras slipsar och näsdukar är tillverkade av exklusiva material och kommer i en mängd olika mönster och färger. En Stenströms-slips är det perfekta tillbehöret för att lyfta din kostym eller kavaj. Även deras manschettknappar och skärp håller hög kvalitet och bidrar till att fullända din look.

Upplev Stenströms på NK

På NK är vi glada över att kunna erbjuda Stenströms exklusiva herrmode. Besök vår herrmodeavdelning för att upptäcka Stenströms senaste kollektion och låt våra kunniga medarbetare hjälpa dig att hitta de perfekta plaggen för din garderob. Med Stenströms tidlösa och eleganta herrmode kommer du alltid att känna dig välklädd och stilsäker, oavsett tillfälle.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet