Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Positano

Så smakar Amalfikusten.

Positano tar den italienska aperitivokulturen till NK, med en bar och mötesplats för mat, dryck och umgänge. På menyn hittar du enklare pastarätter, smakrika sallader, italienska charkuterier och ostar, högkvalitativt kaffe och cocktails som för tankarna till den citronrika Amalfikusten.

Bakom restaurang- och barkonceptet står Joel Söderbäck, Andreas Bergman och Robert Rudinski – grundarna bakom bland annat den hyllade Södermalmskrogen Tjoget.

– Vi har alltid haft en dröm om en italiensk bar och NK är den perfekta platsen med mycket människor i rörelse. Positano är en naturlig mötesplats där man antingen tar något i farten eller stannar i timmar och kanske gör det mest osvenska som finns, dricka cocktails på dagen innan solen gått ner, säger Joel Söderbäck.

Förmåner för dig med den Svarta NK Nyckeln hos Positano: Bryggkaffe på maten vid köp av lunch eller middag hos Positano. 

Välkommen till Positano. 

VAD ÄR APERITIVO?

Aperitivo kan beskrivas som Italiens svar på den svenska after-worken. En “uppvärmning” inför middagen där maten som serveras är plockmat. Aperitivon är ett italienskt, opretentiöst sätt att mötas på, på väg till eller från någonstans.

Denim.

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet