Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Väskor

Experten tipsar: Så packar du väskan i sommar.

En organiserad och genomtänkt packning gör semestern både enklare och mer harmonisk. Att få med sig alla nödvändigheter i bästa möjliga skick är enklare sagt än gjort. Vi bad experterna på NK Travel Essentials att dela med sig av sina bästa packningstips.

 

Väskor

Kabinväska, Tumi i silver: 10 445 kr Nk Travel & Essentials

Resväska, Tumi i silver: 11 945 kr Nk Travel & Essentials

Planera i huvudet.

Även om semestern ser ut att bli fullspäckad eller helt och hållet planlös är det en bra idé att börja visualisera hur dagarna kommer se ut. Hur många dagar ska spenderas på stranden? Kommer det vara kyligt på kvällarna? Bjuder semestern på festligheter? När du visualiserar semestern får du enklare grepp om vad du verkligen behöver ha med dig.

 

Kill your darlings.

När du visualiserat semestern är det dags lägga ut sakerna på en gemensam yta. När du får överblick över din packning är det dags att vara sanningsenlig. Är allt du lagt fram verkligen nödvändigt att ta med sig? Uteslutningsmetoden hjälper dig att optimera.

 

Packa i rätt ordning.

Börja med att packa ner det allra tyngsta även vilken typ av väska du väljer att resa med. Avsluta med necessären. Skydda skorna och resterande packning från smuts genom att använda en skopåse.

 

 

Optimera plats.

Det finns många enkla knep för att optimera plats i sin väska. Fyll strumporna med ömtåliga saker. Packa strumporna i skorna. Rulla kläderna för att skapa mer plats och minska risk för skrynkliga kläder. Rulla ihop sladdarna.

Separera och skydda.

Finkläder, skor och underkläder är tre kategorier som kan behöva extra skydd. När du separerar dessa i påsar får du mer skydd från resterande packning.Har du finkläder absolut inte får bli skrynklga? Ingen fara. Rulla ihop eller häng upp kläderna på en galge och häng upp på planet, tåget eller i bilen.

Smidig necessär.

Investera i de allra nödvändigaste produkterna i resestorlek för att få mer plats i necessären. Ett bra alternativ är att köpa tomma burkar och flaskor och fylla dina favoritprodukter i. Tejpa locken på produkterna för att förhindra att något läcker ut i väskan.

3 väskor

Resväska Samsonite, Metallic Green, 4 699kr, NK Travel & Essentials.

Resväska, Samsonite, Honey Gold, 4 499, NK Travel & Essentials.

Hitta till NK Travel & Essentials

NK Travel Essentials, Plan 2 Tel: 08-762 81 14 Stockholm

NK Travel Essentials, Nedre plan Tel: 031-710 12 31 Göteborg

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet