Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Diorivera

Dioriviera intar NK Padel & Social by ASCARO med sommardofter.

Den resande Dior-installationen skapar Riverakänsla på NK:s tak. Upptäck utvalda dofter från La Collection Privée i limiterad upplaga och upplev installationen i form av en loungeyta med Stockholms bästa utsikt – som klätts i Diors couture-tyger.

Dior tar rivieran till NK.

Dioriviera – en resande installation som hyllar Diors medelhavsdoftande parfymkollektion La Collection Privée – har tidigare intagit platser som Selfridges i London och Bergdorf Goodman i New York. Nu har turen kommit till NK att agera scen åt kampanjen. Under juni månad tar Dior över delar av NK Padel & Social by ASCARO på NK:s tak. Hela loungeområdet kommer att förvandlas och kläs in i couture-tyger och dekorationer från Dior.

Diorivera

”I´m Dior in Paris and Christian on the French Riviera.”

– Christian Dior

Farao Groth

Hej Farao Groth, doftambassadör på Dior.

Vad kan vi förvänta oss av årets installation?
– Upplevelsen kommer att vara ett besök på den franska Rivieran. Den franska Rivieran kombinerar lugn, harmoni, exklusivitet och den franska ”La joie de vivre” – glädjen till livet. För Christian Dior själv spelade Rivieran en avgörande roll, det var där hans intresse för parfymer föddes.

Hur kommer det sig att ni valde NK och Ascaro som fysisk plats i år?
– NK och ASCARO kändes självklart för oss. Med ett oslagbart läge och med himlen som tak är det den bästa platsen i Stockholm för att återkapa den franska Rivieran. Det är också på NK vi har vår största disk med La Collection Privée-dofterna som kommer att vara centrala i eventet. Vi är övertygade om att alla har en relation till den franska Rivieran – oavsett om man varit där fysiskt eller bara i fantasin.

Installationen kombinerar Dior Couture och Dior Perfumes. Hur tätt sammanlänkade är mode och doft hos Dior?
–  Hos oss har mode och parfym alltid gått hand i hand. Redan till den allra första visningen 12 februari 1947 skapade Dior sin första doft med en vision att klä alla kvinnor i Dior. ”A drop of perfume and you´re dressed in Dior” har Christian Dior själv sagt. Doft i sig ska ses som mode enligt oss, på samma sätt som du klär dig i en klänning så klär du dig i en doft, du klär dig i din attityd, ditt humör och din känsla för dagen.

La Collection Privée får ny look.

Upptäck den numera klassiska doftkollektionen La Collection Privée från Dior – en hyllning till den franska rivieran. Under juni månad kan du få guidning av doftambassadören Farao Groth som håller doftkonsultationer i varuhuset.

För att du smidigt ska kunna ta med dig dina Dior-favoriter på sommarens äventyr släpps nu en specialdesignad sprayflaska i Toile de Jouy-temat som du kan fylla med din valda doft. Den vackra Bayadère-randen klär säsongens presentboxar att ge bort till någon eller unna dig själv.

Fem av dofterna i kollektionen lanseras nu i limiterad upplaga i förpackningar designade av Maria Grazia Chiuri i årets Toile de Jouy-tema. De fem doftprodukterna karaktäriseras av en känsla av eskapism.

5 signaturdofter i limiterad upplaga:

Eden-Roc är en lätt havsbris som nu också kommer som doftljus.
Balade Sauvage för tankarna till Medelhavet med noter av fikon.
Jasmin des Anges scents kapslar in känslan av Provence.
Bois d’argent ger oss nobel iris under den Toscanska solen.
Tobacolor tar oss till Orientens hjärta.

Diorivera

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet