Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Sensai

Ta din hy till perfektion med Sensai

Upptäck de ljuvliga produkterna i Sensais Expert-serie och ge dina ögon, dina läppar och ditt ansikte det lyft de förtjänar – nu dessutom med ett förmånligt erbjudande.

Med hudvårdsprodukterna i Sensais Expert-serien får du möjlighet att ta din hudvårdsrutin till oanade höjder – och silkeslen hud. Det är också en investering i din hy som just nu kommer med ett attraktivt erbjudande 

Sensai är kända för sin mästerliga hudvård och för sin unika hudvårdsritual Saho, som hämtat inspiration från den japanska teceremonin där filosofin bygger på att göra samma sak på samma sätt varje dag för bästa resultat och upplevelse. Sensai's hudvårdsritual Saho är en rutin i tre steg där man rengör huden i två steg, återfuktar huden i två steg som sedan avslutar med dubbel applicering fukt och serum för att uppnå det bästa resultatet och en silkeslen hud.

Sensai

Sensai Melty Rich Eyecream, Sensai Refreshing Eye Essence

Total Eye Treatment

Sensai Total Eye Treatment består av två produkter ur Expert-serien: den kylande Refreshing Eye Essence och den värmande Melty Eye Rich Cream. Tillsammans agerar de för att minska rynkor och trötthet och ge en ny lyster till dina ögon. Applicera Refreshing Eye Essence och Melty Eye Rich Cream, båda som ett sista steg i din hudvårdsrutin – och med Sensais Saho-teknik, massera först och pressa sedan in crèmen.

Comforting Barrier Mask

Som namnet antyder skapar Sensai Comforting Barrier Mask en barriär mot yttre påfrestningar och är perfekt för känslig hud. Applicera crèmen över hela ansiktet i slutet av din hudvårdsrutin. Masken är både underbart mjuk och effektiv och hjälper hudens naturliga förmåga att stärka upp hudens barriärfunktion, behålla fukt och förhindrar på så sätt torrhet och rodnad. Sensai Comforting Barrier Mask är lika effektiv som den är mjuk.

Sensai mask

Sensai Comforting Barrier Mask

Sensai lips

Sensai, Total Lip Treatment 995 kr.

Sensai Total Lip Treatment är en silkeslen anti-ageing crème som ger fukt och näring till läpparna och området kring. Cremen innehåller oljor med hög viskositet och gör vertikala läpplinjer mjukare, ökar mikrocirkulationen samt reparerar torra läppar. Appliceras under både dag- och nattrutinen och resultatet blir fantastiskt mjuka och återfuktade läppar.
Gwp Sensai

Lyxig gåva på köpet från Sensai

Just nu får du vid köp av valfria produkter från SENSAI för minst 1 100 kr en gåva på köpet (värde 1 100 kr). Erbjudandet gäller 19 oktober – 2 november, så länge lagret räcker. Gäller i varuhuset och online. Gåvan består av en väska som innehåller ett Sensai Cellular Performance kit i resestorlek.
Logga in