Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Stone Island

Stone Island

Italienska Stone Island grundades år 1982 och tillverkade från start bland annat kläder till den italienska armén. Idag är Stone Island ett uppskattat märke bland modeintresserade. Med sin evigt pricksäkra kombination av innovativa textilier och tidlösa snitt är deras plagg en självklarhet i var mans garderob.

190 produkter

Innovativ design möter teknisk perfektion

På NK är vi stolta över att kunna erbjuda det italienska varumärket Stone Island, känt för sin banbrytande approach till herrkläder. Med rötter i arbetskläder och militära uniformer har Stone Island skapat sig en unik position i modelandskapet genom att kombinera innovativ design med teknisk perfektion.

Avancerade material och färgtekniker

Stone Island utmärker sig genom sitt ständiga utforskande av nya material och färgtekniker. Varumärket experimenterar med allt från reflekterande tyger till färgförändrande behandlingar, vilket resulterar i plagg med unika egenskaper och uttryck. Varje kollektion bjuder på överraskande texturer, nyanser och funktioner som tar herrkläder till nästa nivå.

Ikonisk kompass-patch

Ett kännetecken för Stone Island är den ikoniska kompass-patchen som pryder varje plagg. Denna detalj har blivit en symbol för varumärkets innovationsanda och fungerar som en kvalitetsstämpel. Kompass-patchen signalerar att plagget är resultatet av Stone Islands kompromisslösa strävan efter perfektion och nytänkande.

Funktionellt mode för den medvetna mannen

Stone Islands kollektioner vänder sig till den modemedvetna mannen som värdesätter både stil och funktion. Varumärkets plagg är designade för att möta de höga kraven i en aktiv livsstil, utan att kompromissa med estetiken. Oavsett om du söker en tekniskt avancerad jacka för utomhusäventyr eller ett sofistikerat plagg för staden, erbjuder Stone Island ett brett sortiment av högkvalitativa herrplagg.

Upplev Stone Island på NK

På NK har vi nöjet att presentera ett noga utvalt sortiment från Stone Island. Här finner du säsongens nyckelplagg och klassiker som kombinerar innovation, funktionalitet och tidlös stil. Våra kunniga personal står redo att guida dig genom kollektionen och hjälpa dig att hitta de perfekta plaggen för din garderob. Välkommen att upptäcka Stone Islands värld av banbrytande herrmode på NK, online såväl som i vårt varuhus.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet