Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Stone Island

Stone Island

Italienska Stone Island grundades år 1982 och tillverkade från start bland annat kläder till den italienska armén. Idag är Stone Island ett uppskattat märke bland modeintresserade. Med sin evigt pricksäkra kombination av innovativa textilier och tidlösa snitt är deras plagg en självklarhet i var mans garderob.

Stone Island herrkläder

Stone Island har gjort sig kända för att i sina plagg använda sig av olika industriers tillvägagångssätt för att producera material. På så sätt blir en Stone Island-hoodie eller ett par Stone Island-byxor mer än bara kläder. Ledord som märket gjort sig känt för är slitstarkt, högteknologiskt och högkvalitativt.

Trots att Stone Island är italienskt är det idag starkt förknippat med brittiskt mode. De tydliga influenserna från militären i kombination med nyskapande tillverkningsprocesser gör unika herrkläder som verkligen ger en personlig stil.

En ledig dag i Stone Island mjukisbyxor och t-shirt

Märket är starkt förknippat med casualkulturen vilket gör att det finns gott om bekväma och lediga plagg i deras sortiment. De passar lika bra för dig som föredrar en mer avslappnad klädstil till vardags, eller för dig som söker efter något snyggt för din lediga dag. Stone Island-kläder finns för både pojkar och herrar. 

Utrusta dig med en ikonisk Stone Island jacka

Bland Stone Islands herrkläder är deras jackor ikoniska. Stone Island Shadow Project-jackan eller Reflective-jackan är exempel på klassiker som kommit att utmärka sig. Både för dess unika design, men också för sin exklusivitet då de ofta tillverkas i en mindre upplaga. Med en Stone Island-parkas eller -dunjacka i vinter är du både varmt och trendigt klädd.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet