Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Syster P

91 produkter

Syster P - Exklusiva smycken för alla tillfällen

På NK är vi stolta över att kunna erbjuda ett noga utvalt sortiment av smycken från det svenska varumärket Syster P. Deras kollektion består av vackra och tidlösa smycken som passar perfekt för både vardag och fest. Oavsett om du letar efter ett elegant halsband, ett stilrent armband, ett par iögonfallande örhängen eller en unik ring, har Syster P något för alla smaker och tillfällen.

Vad utmärker Syster P:s smycken?

Syster P:s smycken kännetecknas av hög kvalitet, omsorgsfull design och en känsla för detaljer. Varje smycke är skapat med stor hantverksskicklighet och med noggrant utvalda material. Varumärket använder sig av äkta ädelstenar, pärlor och ädla metaller för att skapa smycken som håller över tid och som du kan bära med stolthet.

Kollektionerna från Syster P är inspirerade av naturens skönhet och den skandinaviska designtraditionen. Smyckena har en ren och enkel elegans som gör att de passar lika bra till vardagens outfit som till festligare tillfällen. Varumärket strävar efter att skapa smycken som du kan ha glädje av under lång tid och som kan bli en del av din personliga stil.

Vilket smycke passar bäst för olika tillfällen?

Halsband

Ett vackert halsband från Syster P kan lyfta vilken outfit som helst. För en avslappnad vardag kan du välja ett diskret halsband med en liten berlock eller en tunn kedja. Till fest passar ett mer iögonfallande halsband med glittrande stenar eller en tjockare kedja som drar blickarna till sig.

Armband

Armband är ett enkelt sätt att addera lite extra stil till din look. Syster P erbjuder en mängd olika armband, från tunna kedjor till tjockare modeller med pärlor eller stenar. Mixa gärna flera armband i olika stilar för en personlig och lekfull look.

Örhängen

Med ett par snygga örhängen kan du enkelt förvandla en vardagslook till något extra. Syster P har allt från diskreta studs till långa, dinglade örhängen med stenar eller pärlor. Välj ett par som matchar ditt humör och din stil för dagen.

Ringar

En vacker ring är pricken över i:et för många outfits. Syster P:s ringar finns i många olika stilar, från tunna stackringar till mer iögonfallande modeller med stenar eller gravyr. Bär en ensam ring för en minimalistisk look eller kombinera flera för en trendig och personlig stil.

På NK är vi glada över att kunna erbjuda Syster P:s exklusiva smycken till dig. Besök gärna vårt varuhus eller handla online för att upptäcka hela sortimentet och hitta dina nya favoritsmycken. Våra kunniga medarbetare hjälper gärna till att guida dig till smycken som passar just din stil och dina önskemål.