Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
The North Face varumärkesbild

The North Face

Shoppa The North Face jackor

Med fokus på sport, friluftsliv och äventyr grundades The North Face 1966. Med allt från högpresterande kläder för extrema väder, till urbant vardagsmode, hör The North Face till den absoluta designeliten inom sitt fält. Upptäck The North Face, hos oss på NK.

 

5 produkter

Det började på en strand – historien om The North Face

Tvärtemot vad de flesta kanske tror, så började sagan om The North Face på en sandstrand i San Francisco. Där bestämde sig två bergsklättrare för att starta en liten butik tillsammans, för att sälja högpresterande utrustning för klättrings- och vandringsentusiaster. Namnet hämtade de från bergens mest utmanande och brutala sida att bestiga – norrsidan.

The North Face levererar år efter år kollektioner fyllda av högkvalitativa funktionskläder och prestandautrustning, såväl som skor, trendiga accessoarer och komfortabla kläder för vardagen. Vardagsmotionär, gymråtta eller extremsportare – det spelar egentligen ingen roll. The North Face är och förblir ett självklart förstahandsval för äventyrare och outdoorentusiaster, oavsett ambitionsnivå.

The North Face – sportmode med hållbarhet & prestanda i fokus

Att aldrig sluta utforska och att se förbättring som en resa, snarare än en destination, är det mantra som The North Face lever efter. Med innovativa tekniker och material, jobbar de för att skapa en så cirkulär designprocess som möjligt. Målet? Att lämna naturen – eller sitt basecamp, som de själva kallar det – i bättre skick, för nästa generation av entusiastiska äventyrare.

Filosofin om att alltid våga tänja på gränser och utforska nya designval, syns såväl i formspråket som i materialvalen. Det bidrar till att The North Face är mästare på att skapa högpresterande – och snygga – vinterjackor, vinterskor och andra slags funktionella plagg. Här finner du nytänk och innovation i sitt esse – och ett märke som lyckats hitta den gyllene balansen mellan komfort, prestation och hållbar design.

Shoppa The North Face-kläder på NK

Söker du sköna funktionsplagg att fylla på med i din basgarderob? Eller kanske kläderna som kompletterar bagaget inför årets skidsemester? Skäm bort dig själv med kvalitativa kläder från The North Face – en härlig tjocktröja, en snygg dunjacka eller varför inte ett par nya terränglöparskor?

Hos oss på NK hittar du ett brett urval av The North Faces klassiker för herr och dam, såväl som säsongens mest trendsäkra plagg.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet