Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
GHD Hårstyling
Stockholm

GHD Hårstyling

Vill du unna dig ett besök hos en hårstylist i Stockholm? Hos oss på NK kan du förvandla vilken dålig hårdag som helst till en fantastisk sådan. Här använder vi revolutionerande GHD-produkter för att skapa magi i torrt hår.
Läs mer

Information

Hitta i varuhus

NK:s exklusiva utbud inom hårstyling i Stockholm

Det väletablerade varumärket GHD såg dagens ljus för första gången år 2001. Då satte tre entreprenörer från engelska Yorkshire en banbrytande hårstylingprodukt på kartan, och fick snabbt stor lojalitet och respekt från professionella stylister världen över. I dag är GHD:s hårstylingprodukter ikoniska inom branschen och älskade av såväl konsumenter som proffs.

Om du vill styla håret i Stockholm – men gärna överlåta arbetet till en expert – är du varmt välkommen till NK Beauty i Stockholm. Här får du ett varmt bemötande av skickliga stylister som kan hjälpa dig att få en strålande vacker frisyr med hjälp av GHD:s effektiva hårdvårdsteknologi. Vi stylar enbart torrt hår, vilket innebär att vi varken blöter eller tvättar håret.

Du får en rad olika valmöjligheter när du besöker oss för GHD-hårstyling – vi kan utföra halv- eller heluppsättningar, uppsättningar av mer avancerad prägel och även använda oss av trendiga flättekniker för att skapa intresseväckande och unika frisyrer. Du kan naturligtvis även vända dig till oss om du vill ha utsläppt hår med Hollywoodlockar eller enklare beachwaves.

Upptäck fler tjänster

Hairbar Frisörsalong

Hair bar - Frisörsalong

Hårvård med hållbara produkter och styling i framkant. Hair Bar arbetar efter ett internationellt erkänt koncept som – utöver klippning och stylin...
Dyson Hårstyling

Dyson Hårstyling

Är du på jakt efter nya hårstylingsprodukter som passar just ditt hår och din stil? Här på Dyson i Stockholm kan du både boka konsultationer och k...
08-762 8166
Elemis Hudvårdsbehandlingar

Elemis - Hudvårdsbehandlingar

En ansiktsbehandling utöver det vanliga. Elemis SPA- och hudvårdskoncept är en internationell succé och ligger i framkant inom hud- och ansiktsvår...
Akademiklinken

Akademiklinken - avancerade hudvårdbehandlingar

Upptäck en värld av härliga skönhetsbehandlingar och avancerad hudvård i världsklass hos Akademikliniken, NK Beauty Lounge.
Boka här
Kostnadsfri BH-konsultation i Stockholm

BH-konsultation

Om du behöver hjälp att hitta att hitta rätt BH är du varmt välkommen att vända dig till NK Lingerie i Stockholm.

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet