Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Hair bar Frisörsalong
Stockholm

Hair bar - Frisörsalong

Hårvård med hållbara produkter och styling i framkant. Hair Bar arbetar efter ett internationellt erkänt koncept som – utöver klippning och styling – erbjuder det senaste inom färgning, slingor, extensions och waves.
Läs mer

Information

Hitta i varuhus

HAIR BAR

Salongen drivs av Amy Abraham som utbildade sig på Vidal Sassoon i London och har många års erfarenhet från exklusiva salonger i både London och New York. Letar du efter en frisör som ligger i framkant är Hair Bar i Stockholm det självklara valet. Varje bokning börjar med en konsultation – oavsett om det är din första gång eller om du har besökt Hair Bar kontinuerligt i tio år. Detta går i enlighet med vår filosofi: "Skönhet skapas innan vi sätter saxen i håret". Självklart erbjuder vi även styling, håruppsättningar samt tvätt och fön.

Salongen använder sig enbart av det svenska hårvårdsmärket Maria Nila, som särskiljer sig genom sitt helt veganska utbud och som dessutom är producerat i Sverige.

Boka tid online, hos avdelningen eller på tel 08-762 87 92.

 

Upptäck fler tjänster

Elemis Hudvårdsbehandlingar

Elemis - Hudvårdsbehandlingar

En ansiktsbehandling utöver det vanliga. Elemis SPA- och hudvårdskoncept är en internationell succé och ligger i framkant inom hud- och ansiktsvår...
Läs mer
Akademiklinken

Akademiklinken - avancerade hudvårdbehandlingar

Upptäck en värld av härliga skönhetsbehandlingar och avancerad hudvård i världsklass hos Akademikliniken, NK Beauty Lounge.
Dyson Hårstyling

Dyson Hårstyling

Är du på jakt efter nya hårstylingsprodukter som passar just ditt hår och din stil? Här på Dyson i Stockholm kan du både boka konsultationer och k...
Kostnadsfri BH-konsultation i Stockholm

BH-konsultation

Om du behöver hjälp att hitta att hitta rätt BH är du varmt välkommen att vända dig till NK Lingerie i Stockholm.
Läs mer