Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Lagning och anpassning av hattar och käppar
Stockholm

Lagning och anpassning av hattar och käppar

Förläng livet på din favorithatt – eller ändra storleken på din ärvda. Behöver du istället justera din käpp? Ingen fara, vi ordnar det åt dig också. Hos oss på NK Hattbar i Stockholm kan du få hjälp med lagning och anpassning av både hattar och käppar.
Läs mer
08-762 85 05

Information om NK Hattbar

Hitta i varuhus

Laga och anpassa din hatt på NK Hattbar

På Plan 2 ligger vår omtyckta avdelning NK Hattbar, tillhörande Hattbaren AB, en mycket anrik hattbutik på Södermalm i Stockholm. Här har skickliga hattmakare skrivit hatthistoria och skapat kvalitativa huvudbonader sedan 1917.

Hos oss på NK Hattbar i Stockholm kan du inte bara köpa dig en ny hatt och få den anpassad efter dina önskemål. Vi erbjuder även att putsa upp och förlänga livet på hatten du redan äger. Kanske önskar du byta hattband, sy in en hatt som är för stor eller lästa och töja ut favorithatten som har krympt?

Välkommen in att upptäcka hattarnas värld, hos oss på NK Hattbar. Det går även bra att kontakta oss via tel på 08-762 85 05. 

Justera din käpp hos oss på NK Hattbar

På NK Hattbar i Stockholm ägnar vi oss inte enbart åt lagning och anpassning av hattar – utan även käppar av olika slag. Har du en käpp som du behöver justera? Välkommen att ta kontakt med oss på NK Hattbar.

Upptäck fler tjänster

Made-to-measure

Made-to-Measure

Made-to-measure - Skräddarsytt för perfekt passform. Hos NK Man i Stockholm kan du alltid beställa skräddarsydda kostymer, kavajer och skjortor ut...
08-762 87 71
Juvelerarservice

Juvelerarservice - smycken och klockor

Låt våra erfarna juvelerare hjälpa dig med smycken, klockor och gravyr.
08-762 82 17
Studentmössa

Studentmössa

Studentmössan – accessoaren som förknippas med dagen då vi tar våra första steg ut i vuxenlivet. Symbolen för en avklarad examen, stolthet och kam...
08-762 85 05
Juvelerarservice

Juvelerarservice - smycken och klockor

Låt våra erfarna juvelerare hjälpa dig med smycken, klockor och gravyr.
08-762 82 17
Logga in