Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Ändringsskrädderi Lars Wallin
Stockholm

NK Atelier under ledning av Lars Wallin - Ändringsskrädderi

Har du funnit den perfekta klänningen eller kavajen – men känner att passformen kunde vara bättre? På NK Atelier i Stockholm kan du ta hjälp av couture designer Lars Wallin och hans skickliga skräddare, när du vill förbättra passformen på dina plagg.
Läs mer
08-762 80 48

INFORMATION

Hitta i varuhus

NK Atelier i Stockholm – ändringsskrädderi & couture för dam & herr

På NK vet vi att våra kunder uppskattar exklusiv kvalitet och designerkläder som stärker den personliga stilen. Men vi vet också att det ibland händer att plagget du förälskat dig i, lämnar lite att önska när det gäller passformen. 

Hos oss på NK Atelier i Stockholm erbjuder vi därför klassiskt ändringsskrädderi till dig som önskar perfekt passform i alla lägen. Att omarbeta kläder via skrädderi är också ett utmärkt sätt att förlänga livet på din garderob, genom att uppdatera de kvalitetsplagg du redan har.

Önskar du istället ett unikt designat plagg, helt efter dina personliga mått och önskemål? Då erbjuder vi även skräddarsydd couture för dam och herr. Hos oss kan du vara trygg i vetskapen om att skrädderiet alltid utförs av kunniga herr- och damskräddare med gesällbrev, under ledning av vår mycket erfarna couture designer, Lars Wallin.

Välkommen med din förfrågan till NK Atelier i Stockholm

Lars Wallin och hans atelier har i över 30 år gjort det möjligt för människor att hitta den perfekta passformen och bära exklusiv couture. Under åren har de klätt allt från kungligheter till artister – och nu har du också chansen. Vilket plagg kan vi förvandla åt dig?

Välkommen till oss på NK Atelier i Stockholm med din förfrågan. Oss kan du även kontakta via tel 08-762 80 48 vid frågor och funderingar.

Upptäck fler tjänster

Made-to-measure

Made-to-Measure

Made-to-measure - Skräddarsytt för perfekt passform. Hos NK Man i Stockholm kan du alltid beställa skräddarsydda kostymer, kavajer och skjortor ut...
08-762 87 71
Garderobsrensning Stockholm: Boka idag

Garderobsrensning

Garderobsrensning är tjänsten för dig som har en full garderob men inget att ha på dig. Eller för dig som har ont om tid och svårt att välja bort ...
NK Skomakeri

Skomakeri & väskvård

Klassisk skovård och lagning av väskor hos tredje generationens skomakare. NK Skomakeri i Stockholm drivs av Hallmans Skomakeri under ledning av M...
08-762 85 78
Kostnadsfri BH-konsultation i Stockholm

BH-konsultation

Om du behöver hjälp att hitta att hitta rätt BH är du varmt välkommen att vända dig till NK Lingerie i Stockholm.

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet