Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Tumi
Herobild

Tumi

TUMI är ett prestationsinriktat lyxvarumärke för moderna människor på språng – skapat för resan, designat för framtiden. För TUMI är hantverksskicklighet och hållbarhet förankrat i allt som varumärket producerar. TUMI har sedan starten 1975 designat hållbara resealternativ som utmärks av exklusiva material, kvalitet och innovation. 

37 produkter

Vi på NK är stolta över att presentera vårt noggrant utvalda sortiment av väskor från Tumi, som kombinerar funktionalitet med en exklusiv design. Tumi, känt för sin innovation och kvalitet, erbjuder resväskor och accessoarer som möter även de mest krävande resenärernas behov. 

Varför välja Tumis väskor för dina resor?

Tumi står för mer än bara bagage; det är en livsstil. Varje produkt är designad med tanke på resenärens behov, från hållbarhet till användbarhet. När du väljer en Tumi-väska från NK, investerar du i en reskamrat som lovar att vara vid din sida på otaliga äventyr, samtidigt som du behåller en tidlös elegans.

Hållbarhet och design

Tumi väskor och resväskor är tillverkade med innovativa material och tekniker, vilket garanterar deras hållbarhet och förmåga att stå emot de påfrestningar som resor innebär. Med en Tumi väska kan du känna dig säker på att dina tillhörigheter är skyddade, oavsett destination.

Resväskor från Tumi

Oavsett om du planerar en weekendresa eller en längre expedition, finns det en Tumi resväska som passar dina behov. Vi erbjuder allt från kompakta carry-on väskor till rymliga check-in modeller, alla utformade för att göra din resa så smidig som möjligt.

 

Med Tumi resväskor från NK får du tillgång till de senaste innovationerna inom resväske-design. Tack vare deras patenterade expansionssystem och lättmanövrerade hjul, kan du anpassa din väska efter resans krav och enkelt navigera genom flygplatser och stadsmiljöer.