Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Valentino varumärkesbild

Valentino

17 produkter

Stig in i Valentinos ljuvliga doftvärld, där exklusiv couture möter en sprudlande streetkultur. Här på NK kan du botanisera bland Valentino-parfymer för både herr och dam. Varje flaska är ett vackert konstverk med förföriska och sensuella dofter.

Valentino – high end-parfymer med rötter i Italien

Valentino, grundat av Valentino Garavani år 1960, var till en början en ikon inom italienskt mode. Snart började varumärket även tillverka parfymer, och den tidlösa elegansen och exklusiva känslan som präglade varumärkets klädkollektioner överfördes snabbt till doftutbudet. Varje parfym är en hyllning till Roms skönhet och inspirerad av konsten, kulturen och den sprudlande livsstilen i Italien. De olika dofterna är menade att fungera som uttryck för din personlighet.

Valentino erbjuder en stor palett av spännande dofter. Hos oss på NK hittar du flera av varumärkets mest kända parfymer – exempelvis Valentino Born in Roma som erbjuds i både herr- och damversion. Du hittar även Donna som är en klassisk Valentino-parfym för dam med blommiga, orientaliska noter. Samtliga parfymflaskor har en vacker design, och kan med fördel lämnas framme på byrån som en dekorativ detalj. Ta en närmare titt i NK:s stora utbud av Valentino-parfymer och genomför ditt köp online eller i våra varuhus.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet