Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Nyckelerbjudande

Bok om NK:s historia till förmånligt pris.

Missa inte att ta del av den exklusiva boken om NK:s Franska Damskrädderi. Nu till fint pris för dig som är eller blir Nyckelkund.

NK:s Franska damskrädderi på NK i Stockholm var Nordens ledande beställningsateljé under haute couturens gyllene era. Den vackert illustrerade boken "Nordens Paris, NK:s Franska Damskrädderi 1902 – 1966", skriven av modekritikern Susanna Strömquist, är en hyllning till couturehantverket och den storslagna exposén tar ett helhetsgrepp om Stockholms mest exklusiva och mytomspunna beställningsateljé, med fokus på de lika tidstypiska som spektakulära modekreationerna.

Missa inte utställningen som sker i anslutning till boken på Nordiska museet den 17 september 2021 – 17 september 2022. Läs mer här.

Boken finns till försäljning hos NK Bokhandel i Stockholm från och med den 2 september och hos NK Kundservice i Göteborg från och med den 3 september. 

NYCKELERBJUDANDE.
Just nu får du som är eller blir Nyckelkund köpa boken "Nordens Paris, NK:s Franska Damskrädderi 1902 – 1966" av Susanna Strömquist för 395 kr (ord. pris 495 kr). Erbjudandet gäller endast i varuhuset, ej online, så långt lagret räcker. 

Välkommen till NK Bokhandel i Stockholm och NK Kundservice i Göteborg.

395 kr (ord. pris 495 kr)
Nyckelerbjudande

Hitta till
NK BOKHANDEL.

NK Bokhandel, Plan 4 Tel: 08-762 83 39 Stockholm