Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Nyckelerbjudande
NK Heritage

Förmånligt pris på omtalat doftljus.

Upptäck doftljuset NK Heritage som med fyra olika dofter berättar oförglömliga anekdoter från det förflutna.

NYCKELERBJUDANDE.
Just nu får du som är eller blir nyckelkund köpa NK Heritage Doftljus för 595 kr (ord. pris 795 kr) hos NK Beauty, NK Damunderkläder eller NK Manlig Depå. Erbjudandet gäller endast i varuhuset, ej online, till och med 22 juni.

 

Dofter som berättar en historia

Var och en av de fyra dofterna representerar spännande milstolpar i NKs historia.

1913 var året då Nordiska Kompaniet slog upp dörrarna i Moskva. Inspirationen till doften skildrar en pompös livsstil under en bekymmersfri tid, som ofta förknippas med glädje och framtidstro. Precis som epoken är doften svulstig och rik på utsökta råvaror såsom handplockade rosor. Bland doftnoterna finns saffran, ros damascena, tobak, kakao, kanel, amber och rökelse.

Silhuett berättar om den exceptionella händelsen år 1931 då Nordiska Kompaniet valde att anlägga en 9-håls golfbana på varuhusets takterrass. Doften är inspirerad av körsbärsblommorna från Kungsträdgården, de friska Östersjövindarna och det nyklippta gräset som strålade samman i harmoni för den som stod på terrassen och blickade ut över Stockholm. Doften innehåller noter av nyklippt gräs, grapefrukt, enbär, svart vinbär, koriander, petitgrain, cederträ.

Abrazo knyter an till år 1920 då Nordiska kompaniet öppnade ett varuhus i Argentinas Buenos Aires och där introducerade svensk möbelkonst och design. Inspirationen andas den söta kolakrämen dulce de leche, som används i många argentinska efterrätter. Dofterna kommer från blodapelsin, jasmin, dulce de leche, nybakad kaka, vetiver och amber.

Loris var namnet på den motoryacht som NK-husets byggherre Ivar Kreuger ägde och som han midsommaren 1924 styrde ut mot Stockholms skärgård. I det firande sällskapet på ön Ängsholmen fanns bland andra skådespelerskan Greta Garbo. Doften är inspirerad av träbåtens sobra lyx, av fuktiga klippor och ljusa sommarnätter. Doftnoterna är apelsinblom, kaprifol, iris, galbanum, cederträ och patchouli.

 

595 kr (ord. pris 795 kr)
Nyckelerbjudande

Hitta till
NK BEAUTY.

NK Beauty, Entréplan, Nedre plan Tel: 08-762 84 85 Stockholm

Hitta till
NK BEAUTY.

NK Beauty, Entréplan Tel: 031-710 12 23 Göteborg