Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Din säkerhet är viktig för oss. Läs mer om de åtgärder vi vidtagit med anledning av covid-19 här.

FRI FRAKT FÖR NYCKELKUNDER OCH FRI RETUR FÖR ALLA.

03 december 2021 - 02 januari 2022

Vernissage: Viktoria Hallenius "Back to Nature".

Välkommen att uppleva Viktoria Hallenius inspirerande utställning "Back to Nature" på NK Kök & Design.

Nu öppnar Viktoria Hallenius utställning "Back to Nature" på NK Kök & Design i Göteborg. Viktoria Hallenius målningar innehåller fragment från hennes eget liv och från platser hon besökt. I oljemålningar, akryl och grafik skildras himmel, städer, öknar och snö som hyllningar till såväl naturens skönhet som till livet självt.

Välkommen på premiären den 3 december på NK Kök & Design i Göteborg där dessutom en vinglasexpert från Orrefors - Kosta Boda kommer att vara på plats. Utställningen pågår till och med den 2 januari. Konstnären kommer att vara på plats på visningen fredag 3/12 kl. 16–19, lördag 4/12 kl. 12-17 och söndag 5/12 kl. 12–16.

Konstverk i bild: Lucia in the Green till vänster, Let the Water Carry You till höger, The touch of the warm sand längst ner.


Träffa konstnären

Hej Viktoria, vad kan vi förvänta oss av utställningen på NK Kök & Design i Göteborg?
– Tillsammans med mina favoritteman, som långa varma stränder och modellmåleri, kommer det att finnas nya tavlor med vinter som inspiration – bergstoppar i nysnö, dalar med skidåkare. och snö i staden. Det kommer att visas nya original och litografier.

Berätta om skapandet av "Back to Nature"?
– Mer än någonsin behöver människan känna att vi tillhör naturen, "Mother Earth". Vinden smeker oss, ett dopp i havet ger oss ny kraft och lugnar vårt inre. Vi njuter av solnedgångens hav av fantastiska färger och att gå barfota i jorden. Mina motiv inspireras ofta av människans plats i oändligheten, några skidåkare i mäktiga berg, att plocka upp en sten och känna kraften. Det är "Back to Nature".

Var finner du inspiration till dina verk?
– I vår vackra natur, i känslor, färg och i ljuset. Jag älskar att måla av stränder, horisonten, berg, kroppen och människan. Jag inspireras av hur man rör sig i symbios på skidbacken och hur ljuset faller på isen, men även värme, kyla, gryning och skymning.

Vem tycker du ska besöka utställningen?
– Alla såklart, välkomna!

Hitta till
NK KÖK & DESIGN.

NK Kök & Design, Nedre plan Tel: 031-710 13 05 Göteborg
Viktoria hallenius