Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Rea.

Våra säkerhetsåtgärder med anledning av covid-19.

13 januari 2021

Vinterrea med upp till 60 %.

Välkommen att upptäcka årets kvalitetsfynd.

Är det i år du testar en ny färgkombination eller ett nytt sätt att styla din kappa? NK:s vinterrea är platsen där dina kreativa modedrömmar går i uppfyllelse. Just nu kan du kvalitetsfynda ett utvalt sortiment i varuhusen med upp till 60 %.

På grund av rådande omständigheter ser rean lite annorlunda ut i år. För att du som kund ska kunna handla tryggt har vi vidtagit en mängd säkerhetsåtgärder. Som en åtgärd har vi ställt in förtursrean för Nyckelkunder, vilket normalt skapar köer till varuhusen.

Vi har under hela pandemin arbetat kontinuerligt med att efterleva de regler och restriktioner som tagits fram för att kunna erbjuda våra kunder och medarbetare en så säker handelsplats som möjligt. Vi fortsätter nu arbetet med de justeringar som krävs för att följa den nya pandemilagen. Vi fokuserar bland annat på tydlig skyltning av maxantal för våra avdelningar och vi fortsätter löpande med information till våra kunder för att påminna dem om att hålla avstånd och undvika trängsel. 

Vi kommer även att tillfälligt justera våra öppettider i varuhusen i Stockholm och Göteborg. De nya öppettiderna börjar gälla från måndagen den 18 januari och gäller till den 31 mars 2021.

Tillfälligt ändrade öppettider:
Vardagar: 11.00 - 18.00
Lördagar: 11.00 - 17.00
Söndagar: 12.00 - 16.00

Läs mer om våra säkerhetsåtgärder med anledning av covid-19 här.

Av logistiska skäl går det inte att beställa reavaror via NK Hemleverans eller NK e-handel.