Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

#40 av Stil är här!

Oavsett vem du är hoppas vi att det finns något för dig i vårens nummer av magasinet Stil. Till skönhetsentusiasten har vi dukat upp med sprakande och färgstarka makeuptrender, fuktmåsten, oväntade doftnoter, den senaste teknologin inom hudvård och en guide till mer hållbar beauty. Till äventyraren serveras det en buffé av sportmåsten, hippt golfmode och, så klart, padel. För den som blir knäsvag av herrmode radas det upp klassiska herrdetaljer, accessoarer och klockor samt en intervju med grundaren av Eton. 

Till er andra (eller till er som faller under flera kategorier) finns det gott om guider till både denim och vårens accessoarer, en essä om Lars Noréns komplicerade relation till kläder, en frukostintervju med skådespelaren Gizem Erdogan och en hel del lyxigt mode som bland annat får oss att längta till det italienska ljuset. Och för att reflektera magasinets breda innehåll har Stil #40 inte mindre än tre omslag. 

De tre omslagen till Stil #40

Är du inte Nyckelkund eller inte fått Stil hemskickad till dig kan du hämta upp ett nummer i varuhuset. Observera att antalet är begränsat. 

Välkommen till NK.