Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
The North Face lanserar kollektion med konstnären KAWS.

The North Face lanserar kollektion med konstnären KAWS.

Nu hittar du KAWS abstrakta och färgglada mönster i The North Face nya outdoor-kollektion.

Fotografi: Shaniqwa Jarvis.

Sedan 1966 har The North Face skapat friluftskläder som inspirerar till äventyr. Nu hittar du den nya kollektion på NK Sport som är framtagen i samarbete med Brooklyn-baserade graffitikonstnären KAWS. 

KAWS har gjort sin känd för att tänja på gränserna i målningar, skulpturer och design, både fysiskt och virtuellt. Nu pryds hans signaturkonst med abstrakta mönster i omfattande färgpaletter på kläderna i The North Face nya kollektion. 

– Jag har alltid beundrat The North Face ikoniska vintermodeller. Strukturen, sömmarna och detaljerna på jackorna är perfekt lämpade för hur man även utformar en målning. Jag har därför behandlat plaggen som en tom målarduk, säger KAWK.

Kollektionen är designad för dagar i snö och består av högpresterande ytterkläder och mjuka accessoarer och väskor. Samarbetet ska även bidra till att ge nytt liv åt North Faces tidlösa plagg, som storsäljaren 1996 Retro Jacket.

Det nya samarbetet bidrar även med ny energi till några av The North Face mest älskade och tidlösa plagg, inklusive 1996 Retro Nuptse Jacket.

Du hittar kollektionen på NK Sport i Stockholm.