Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

OSA TILL NYCKELKVÄLL DEN 25/4 I STOCKHOLM & GÖTEBORG

Just nu går det inte att shoppa online på grund av underhåll av nk.se. Återkom inom kort för att återuppta din shoppingupplevelse hos oss. Planerat till 23:00 - 05:00.

NK

Nordiska Kompaniet – för minnesvärda upplevelser och shopping i världsklass

Vill du uppleva de senaste modenyheterna, få förstklassig service eller avnjuta en kulinarisk matupplevelse? Allt detta och mycket mer hittar du på Nordiska Kompaniet. Ända sedan Josef Sachs grundade NK 1902 har visionen för varuhusen varit detsamma: NK ska vara en kommersiell och kulturell teater, en scen för
samtidens uttryck och trender.

Sedan dörrarna slogs upp på Hamngatan i Stockholm 1915 och i Göteborg nästan sextio år senare, är NK-varuhusen de främsta bland Skandinaviens lyxmodevaruhus och en självklar destination för dig som inspireras av mode, skönhet och livsstil. Många ikoniska personligheter och världsstjärnor har besökt NK och flera unika
lanseringar och nyheter har sett dagens ljus på NK. I dag erbjuder varuhusen ett exklusivt utbud från modehus som Hermès, Balenciaga och Loewe, de senaste nyheterna och tidlösa klassiker i en anrik miljö. Personlig service med hög expertis är i fokus när NK välkomnar både svenska och internationella besökare till nya möten och minnesvärda upplevelser. Välkommen till Nordiska Kompaniet.

Nordiska Kompaniet består av två varuhus, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Varumärket NK samt varuhusbyggnaderna i Stockholm och Göteborg ägs av börsnoterade Hufvudstaden AB.

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet