Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

NK Galan.

När Josef Sachs startade Nordiska Kompaniet 1902 var det med visionen att vara en kommersiell och kulturell teater, en scen för samtiden som erbjuder sina kunder den mest inspirerande miljön för shopping och upplevelser. Ett internationellt varuhus i världsklass som är trendledande, stilfullt och inspirerande. NK Galan är ett uttryck för just den visionen. Varje år inleder vi höstsäsongen genom att prisa modevärldens mest framträdande kreatörer, varumärken och stilikoner under en storslagen gala. 2020 års NK Gala blev den femte i ordningen, och pågick i en hel vecka hemma på NK.

NK Galan 2020
NK Galan 2020
Missade du livesändningen eller vill du bara se galans höjdpunkter en gång till? Här har vi samlat alla livesändningar från NK Galan 2020.
Alla vinnare NK Galan 2020.
NK Galan 2020
Här hittar du samtliga pristagare som korats under galan. Artikeln uppdateras dagligen under galaveckan med dagens vinnare.
xx
NK Galan 2020
För oss är säkerheten och omsorgen för våra kunder och medarbetare av högsta prioritet. Vi följer noga Folkhälsomyndighetens direktiv kring covid-19 och för att säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa har vi vidtagit en rad åtgärder i syfte att minimera risken för oro och smittspridning i varuhusen.
xx
NK Galan 2020
Här är aktörerna som gör NK Galan möjlig.
Lars wallin
NK Galan 2020
I början av 1990-talet kallade han sig för the Prince of Glamour och 30 år senare kan han nog utropa sig till kung – åtminstone i Sverige.
Lars Wallin
NK Galan 2020
Ta del av utvalda bilder från Lars Wallins Hedersprisvisning i Ljusgården på NK här.
Karin Wickberg
NK Galan 2020
Karin Wickberg, NK:s marknadschef, välkomnar alla till årets upplaga av NK Galan. Här berättar hon mer om upplägget.
NK Galan
NK Galan 2020
Ta del av utvalda bilder från NK Galans invigning med inspirerande looks från våra gäster.