Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
NK Galan sponsorer
NK Galan 2021

En gala för alla sinnen.

Upptäck aktörerna bakom NK Galan 2021.

Galaspänningen vibrerar i luften när NK fylls av festligheter, erbjudanden och ett guldbestrött skimmer över varuhuset. I år bjuder aktörerna bakom galan på någonting som tilltalar alla sinnen. Gör dig redo för en vecka av njutbar lyx och ta med dig stil, smaker och galakänsla hela vägen hem.

En helt elektrisk känsla.

Porsche
NK Galan 2021
Ingen gala utan en lyxig entré och sorti. Med Porsches nya, helelektriska sportbil Taycan Cross Turismo får du inte bara mer plats, nu når du ditt mål på enbart el. En bil laddad för äventyr som för samman det senaste inom teknik och innovation med funktion och elegans. Vill du själv sitta bakom ratten? Välkommen att uppleva nya Taycan Cross Turismo och boka din provkörning redan idag.

Het smak i kall tappning.

Jura
NK Galan 2021
Smaka på en kaffeupplevelse som inspirerar gommen och samtidigt ger energi för galadagar. JURAs nya, banbrytande kaffemaskin Z10 skapar både varma och kalla kaffedrycker och erbjuder dig upp till 32 olika specialiteter med bara ett knapptryck. Upptäck din gåva då du köper en av JURAs kaffemaskiner.

En vacker syn för ögat.

Dyson
NK Galan 2021
Dyson revolutionerade skönhetsmarknaden med hårfönen Dyson Supersonic. En unik hårfön med lätt design och kraftfullt luftflöde som snabbt blev en global favorit. Sedan dess har Dyson fortsatt utmana oss med hårstylingverktyg som ger en jämn och slät salongslook. Välkommen till Dyson på Nedre plan under NK Galan och få ditt hår stylat för en äkta galakänsla.

En upplevelse med perfekt skärpa.

LG
NK Galan 2021

Upptäck två unika erbjudanden från LG.

Få till galakänslan oavsett om du upplever NK Galan hemifrån eller på plats. Under flera år har LG utmärkt sig på marknaden som den ledande finsmakaren inom film och hemmabio. I LG:s pop up på Nedre plan vid Sergelentrén kommer de även erbjuda allt från smarta klädvårdsskåp med ånga till en lyxig vinkyl och mycket mer. Nu får du som är eller blir Nyckelkund köpa en tv från LG:s OLED-serie med 20% rabatt och klädvårdsskåpet Styler till ett förmånligt pris.

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet