Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT FÖR DIG MED SVART NYCKELKORT. GÄLLER VID KÖP ÖVER 1 500 KR ONLINE. 

VIKTIG INFORMATION MED ANLEDNING AV COVID-19.

För Nordiska Kompaniet är säkerheten och omsorgen för våra kunder och medarbetare av högsta prioritet. Vi följer noga Folkhälsomyndighetens direktiv kring coronaviruset (Covid-19) och för att säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa har vi vidtagit en rad åtgärder i syfte att minimera risken för oro och smittspridning i varuhusen.   

Vi har sedan en tid tillbaka tydliga riktlinjer kring handhygien och hur vi i varuhusen ska agera för att minska smittspridning. Våra medarbetare måste stanna hemma vid minsta symptom och vi uppmanar även dig som kund att stanna hemma om du inte känner dig frisk.  

Några av de åtgärder som vi infört i varuhuset:

  • Vi kommer att tillfälligt begränsa kundflödet i varuhusen om vi ser att besöksantalet blir för högt och det skapas trängsel i varuhusen, vi kan därför inte garantera insläpp.

  • Vi har utökat vår personalkapacitet med fler vakter och värdinnor i varuhusen som kontrollerar att det inte blir för mycket folk på avdelningarna eller stora köbildningar.

  • Vi har satt upp skyltar och markeringar på golven för att kunder ska hålla avstånd när de köar vid kassor. 

  • Vi informerar på flera noga utvalda platser i varuhuset om att visa hänsyn och hålla avstånd. Information sker via värdinnor, högtalarutrop och information på digitala skärmar.

  • Vi har utökat våra städ-och hygienrutiner samt tillhandahåller handdesinfektion till våra gäster vid alla kassor och toaletter. Handspritservetter delas även ut vid entrén.

För inspiration, håll utkik på nk.se och följ oss i våra sociala kanaler.

Har du ytterligare frågor, kontakta gärna NK Kundservice.