Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Veja

8 produkter

Med en kollektion av skor som kombinerar modern design med miljövänliga material, erbjuder Veja en stilfull och medveten valmöjlighet för den stilmedvetna individen.

Veja skor: En symbol för modern hållbarhet

Veja skor representerar mer än bara en accessoar; de är en manifestation av ett engagemang för hållbarhet och etisk produktion. Varje par skor är tillverkat med omsorg för miljön, från användningen av återvunnet material till organisk bomull och vilt gummi från Amazonas. På NK är vi stolta över att erbjuda ett sådant noga utvalt sortiment av hög kvalitet, där varje steg i produktionen speglar en djup respekt för naturen.

Veja damskor: Elegans möter miljömedvetenhet

För kvinnan som värdesätter både stil och hållbarhet, erbjuder Veja damskor ett brett spektrum av valmöjligheter. Från minimalistiska sneakers till mer detaljrika modeller. Dessa skor är inte bara en fröjd för ögat utan också ett bevis på att mode och miljömedvetenhet kan gå hand i hand.

Veja barnskor: Framtidens små steg

Att tänka på framtidens generationer är kärnan i Vejas filosofi. Veja barnskor är designade för att ge barnen komfort och stil, samtidigt som de är tillverkade med samma hållbara metoder som vuxenkollektionen. Med ett urval av lekfulla färger och mönster, erbjuder dessa skor ett roligt och miljövänligt val för de yngsta modeentusiasterna.

Handla Veja på NK

Att välja Veja är att välja en framtid där mode och hållbarhet går hand i hand. På NK är vi stolta över att erbjuda Veja skor som en del av vårt noga utvalda sortiment. Handla online eller i vårt varuhus för att upptäcka det senaste inom hållbart mode. För medlemmar erbjuder vi fri frakt och fria returer, vilket gör ditt köp ännu mer bekymmersfritt. Välkommen att utforska Veja hos oss – ett steg mot en hållbar framtid.

 

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet