Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Verso
Verso varumärkesbild

Verso

EFFEKTIV HUDVÅRD, ENKEL ATT ANVÄNDA                                                                                     
Verso underlättar din vardag. Verso Skincare grundades i Stockholm 2013 med ambitionen att förenkla din hudvårdsrutin genom att erbjuda högeffektiva, lättanvända produkter som ger en varaktigt vacker och välmående hud. Baserad på avancerad forskning är varje produkt unik, effektiv och enkel att använda och gör din hud redo för dagen på nolltid.

VETENSKAP I VARDAGEN: RETINOL 8                                                                                        
Versos nyckel till smart och effektiv hudvård börjar och slutar med det unika A-vitaminkomplexet Retinol 8. Det är åtta gånger så effektivt som standard retinol och risken för eventuell irritation är hälften så stor. Retinol 8 stimulerar hudens naturliga funktioner, vilket tydligt minskar hudens synliga ålderstecken. Retinol 8 är resultatet av Versos kompromisslösa strävan efter ett ultraeffektivt retinol som är skonsamt mot huden. Det tillgodoser hudens grundläggande behov på djupet och förbättrar därigenom dess kvalitet och fasthet, samtidigt som det förenklar din hudvårdsrutin.

INGA ONÖDIGA INGREDIENSER                                                                                                
Verso väljer ingredienser med omsorg och tar inga genvägar för att utveckla produkter. Retinol 8 och andra effektiva ingredienser som niacinamid, gurkmeja, havre, hydrolyserat jästextrakt, C-vitamin och ceramider hjälper oss att hålla nere antalet ingredienser per produkt. Endast de bästa substanserna med förmågan att stärka hudens vitala funktioner kvalificerar sig för Versos formuleringar. Produkterna är skonsamma och kan användas dagligen. Passar alla hudtyper även till känslig hud.

LÅNGSIKTIGT RESULTAT                                                                                                            
Verso skapades genom en vilja att erbjuda effektiv, essentiell och vardagsanpassad hudvård. Versos produkter kan användas var och en för sig men också kombineras med varandra och även med med dina personliga favoriter, oavsett vilken kombination av produkter du föredrar. Från dag ett har Versos mål varit att erbjuda fräscha, kliniskt testade produkter som främjar en långsiktig välmående och hälsosam hud.

  • Kategori

  • Kön

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Prisgrupper

Logga in