Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

OSA TILL NYCKELKVÄLL DEN 25/4 I STOCKHOLM & GÖTEBORG

Just nu går det inte att shoppa online på grund av underhåll av nk.se. Återkom inom kort för att återuppta din shoppingupplevelse hos oss. Planerat till 23:00 - 05:00.

Ankarsrum

7 produkter

Utrusta ditt kök med Ankarsrums stilrena och kvalitativa köksmaskiner samt tillbehör. I ett behändigt format med multifunktionella möjligheter kan du vara säker på att din köksassistent ger stabil hjälp med både degar, pasta, matlagning, smoothies och mycket mer.

Ankarsrum – en svensktillverkad klassiker som håller i generationer

Ankarsrum är ett svenskt varumärke där Ankarsrum Assistent Original monterats för hand i Småland sedan 1940-talet. Produkterna är tillverkade för att hålla, och ofta i generationer. Med en lång garanti och en högkvalitativ konstruktion är en Ankarsrum köksmaskin en investering som är väl värd att göra för den som uppskattar att laga mat och baka. De är utrustade med en kraftfull motor, en stilren design och många spännande tillbehör. Det är kompletta köksmaskiner som levererar ett jämnt resultat man kan lita på – något som är lika viktigt i vardagen som till festen. Julbordet, födelsedagar, husmanskosten och fredagsmyset får alla helt andra förutsättningar när man kan tillverka och laga mat från grunden på det sätt man själv önskar. 

Utrusta dig med Ankarsrum tillbehör

Det finns gott om olika Ankarsrum tillbehör som gör köksassistenten än mer funktionell. Både små och stora tillbehör ger möjlighet till allt från att mala mjöl och kött, till att göra glass eller strimla grönsaker. På så sätt kan din Ankarsrum köksmaskin anpassas efter dina behov och ge inspiration till nya spännande maträtter och bakverk. Tillbehören finns både som enstaka och som hela paket inriktade på teman, som exempelvis ett komplett tillbehörsset för att göra om sin Ankarsrum köksmaskin till en köttkvarn. Uppskattar du att baka kan vi rekommendera den stora kitteln som rymmer hela sju liter. 

Ankarsrums köksmaskiner och tillbehör är ovanligt kompatibla mellan årsmodeller. Det är något som är ovanligt för köksmaskiner och gör användarvänligheten och livslängden längre. På så sätt kan man vara säker på att man utrustar sitt kök på sikt.

Köp mångfaldigt prisbelönta Ankarsrum köksassistent online och i varuhus

Ankarsrum har vunnit åtskilliga inhemska och internationella priser för sina köksmaskiner. Både för kvalitet, användarvänlighet, funktionalitet och design. 2018 vann man till exempel det åtråvärda priset “Best of the Best – Kitchen Innovation of the Year 2018” på Kitchen Innovation Awards. Därför är det inte bara ett säkert val för både det lilla och stora köket, utan en innovation som inspirerar och lyfter varje rätt. Det är en fantastisk gåva för den som börjar bygga på ett nytt hem, eller för den som är tokig i matlagning och bakning. Med tanke på de många möjligheter som köksassistenten ger, gör Ankarsrum ett kök välutrustat direkt. Den hjälper nybörjaren att utvecklas och proffset att leverera på hög nivå.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet