Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Herobild

ATP Atelier

ATP Atelier är ett internationellt accessoarsvarumärke som kombinerar scandi-cool och tidlös design med traditionellt italienskt hantverk.  Alla skor och väskor är designade i Stockholm och gjorda för hand i Toscana. Varumärket grundades 2011 av Maj-La Pizzelli och Jonas Clason med ambition att utmana idén av lyx, att göra det smart och hållbart – inte överflödigt. Målet är att inspirera kvinnor att göra smarta val, både för deras skull men också för världen i stort.

69 produkter

"Less is more" är ledorden för det internationella accessoarsvarumärket ATP Atelier. Här kombineras italienskt hantverk och skandinavisk minimalism för att ta dina outfits till nya nivåer. Utforska en unik kollektion av skor och väskor för dam från denna exklusiva tillverkare hos oss på NK.

Italienskt hantverk möter skandinavisk minimalism

ATP Atelier är ett svenskt-italienskt varumärke som grundades år 2011. Varumärkets historia sträcker sig dock hela vägen tillbaka till 1980-talet då en svensk man vid namn Jonas Clason, och en italiensk kvinna vid namn Maj-La Pizzelli, möttes för första gången i en svensk butik. Ett par decennier senare korsades deras vägar igen, och paret valde att starta ett accessoarsvarumärke tillsammans. Inspirerade av en italiensk verkstad som tillverkade sandaler av högkvalitativt läder grundade Clason och Pizzelli ett varumärke som erbjuder det allra bästa från både Italien och Sverige. Varumärkets skor och väskor tillverkas för hand i Italien och har en minimalistisk, skandinavisk design. ATP Atelier är än idag kända för sin unika kollektion av accessoarer, och strävar efter att erbjuda produkter som inte bara är stilfulla utan också hållbara och inspirerar till ansvarsfulla val i modevärlden.

Handgjorda väskor och skor av förstklassiga material

En ATP Atelier-väska känns fort igen på dess stilrena design och inte minst högkvalitativa material. De flesta av väskorna är tillverkade av 100 % vegetabiliskt vachettaläder, vilket innebär att lädret inte bearbetats genom kemiska garvningsprocesser. Istället har man använt vegetabiliska garvämnen under tillverkningen, vilket inte bara är miljövänligt utan också bidrar till en bättre kvalitet. ATP Atelier-skorna är också tillverkade genom medvetna och hållbara processer som har låg påverkan på miljön. Samtliga produkter från ATP Atelier är dessutom handgjorda, vilket innebär att ingen sko eller väska är identisk med en annan. Du får med andra ord en helt unik produkt som är avsedd att bäras i många år.

Upptäck NK:s utbud av väskor från ATP Atelier

Utforska det noggrant utvalda sortimentet av väskor från ATP Atelier hos oss på NK. Vi erbjuder något för alla smaker, behov och tillfällen. Om du är på jakt efter en stilren och tidlös väska kan vi varmt rekommendera ATP Atelier Assisi – en stor kollektion av handväskor i mindre storlek. Välj bland modeller i neutrala färgnyanser samt varianter med slät eller quiltad yta. ATP Atelier Arezzo innehåller större handväskor i samma stuk. Oavsett om du ska shoppa på stan eller gå på ett festligt evenemang är Assisi och Arezzo det perfekta komplementet till din outfit. Söker du en handväska som sticker ut från mängden? Ta i så fall en närmare titt på Montalcino Vacchetta, Masicelle Vacchetta, Corinaldo och Scarlino. Dessa väskor är designade för att dra till sig uppmärksamhet och fungera som ett blickfång i din outfit, till skillnad från Assisi och Arezzo som snarare smälter in i helheten på ett smakfullt sätt. Välkommen att hitta dina favoriter i vårt varuhus redan idag, eller genomför ditt köp enkelt online.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet