Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dubbla Poäng 24 mars–2 april. Läs mer och bli Nyckelmedlem här.

Väskor Dam

Få accessoarer är så högt älskade hos kvinnor, som damväskan. Från den läckra kuvertväskan, till en stor väska för dam som rymmer helgresans packning. Upptäck vårt handplockade sortiment av exklusiva väskor för dam i skinn, textil och andra modeller.

Väskor

242 produkter

 

Damväskan – den högt älskade modeaccessoaren

Det finns en accessoar som är lika självklar i en kvinnas garderob, som jordgubbstårtan är på midsommar. Vi talar givetvis om damväskan. Denna högt uppskattade modeaccessoar som vi älskar att älska. Den finns i oräkneliga modeller, storlekar och material. Praktisk och snygg, löser damväskan dina vardagsproblem när du behöver bära med dig mobilen, hörlurar, necessären och andra prylar. 

Samtidigt lyfter en snygg väska för dam din personliga stil och säger något om vem du är. Är du personen som tycker om att vara redo för alla slags tillfällen och situationer som livet har att erbjuda? Se då till att ha många olika damväskor i din garderob. Väskan hjälper dig att sätta stilen, vare sig det handlar om vardagliga stunder eller festligheter som utekvällen eller bröllopet.

Väskor för dam som bör finnas i din garderob

Det finns väskmode som kommer och går – och så finns det klassikerna som alltid består. En typ av väska som passar de flesta, oavsett livsstil, är en skinnväska för dam. Vare sig den är stor, liten, brun, cognacsfärgad eller svart så är den alltid lika stilren. Kanske dras du till de mer avskalade modellerna? Eller så älskar du unika detaljer i form av dragkedjor, quiltade lock, nitar och kedjelänkar? 

En svart väska för dam, lätt att matcha oavsett klädval, är också någonting som alltid bör finnas i en smart väskgarderob. Därtill bör du ha minst en större väska, samt en liten väska för dam som bara rymmer det allra nödvändigaste. Med en sådan väskbas, kan du lägga till en eller två så kallade “statement-väskor”, kanske i en stark färg, roligt mönster eller något annat iögonfallande som passar din unika personlighet.

  • Kategori

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Färg

  • Prisgrupper

  • Sport

  • Storlekar för sportartiklar

Logga in