Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Bally

Bally

Bally har en lång och gedigen historia inom skotillverkning. Sedan 1851 har de haft en stadig grund i såväl hantverk som modern estetik och nu finns varumärket i över 60 länder. 

 

81 produkter

Varumärket Bally erbjuder produkter som andas högkvalitativt hantverk och tidlös elegans. Här på NK finner du ett brett utbud av sneakers, stövlar, loafers och såklart de ikoniska curlingkängorna från Bally. Upptäck vårt utbud online eller i varuhuset redan idag.

Ballyskor: Förstklassiga material och imponerande design

Med en historia som sträcker sig hela vägen tillbaka till år 1851 har Bally sakta men säkert byggt upp sitt goda rykte. Skor från Bally kan idag beskrivas som en måttstock för elegans inom modebranschen, och de utmärker sig genom sin tidlösa men ändå trendmedvetna design. Varumärket är känt för sina noggranna materialval och precisionsinriktade tillverkningsprocess.

Genom att använda förstklassigt läder och andra exklusiva material tillverkar varumärket skor som dels imponerar visuellt, och dels står emot tidens påverkan. Ballyskor är med andra ord inte bara fina att titta på – de erbjuder dessutom en exceptionell komfort och fullgott stöd för fötterna. Detta i kombination med den enastående hållbarheten gör Bally-skorna till pålitliga följeslagare som kan komplettera dina outfits i många år framöver.


Utforska vårt breda utbud av produkter från Bally

Hos oss på NK finner du ett stort utbud av produkter från Bally. För de kallare månaderna har vi till exempel ett omfattande utbud av vinterskor från Bally – bland annat de ikoniska curlingkängorna från Bally. Curlingkängorna har en enkel och elegant design med rena linjer och klassiska detaljer, och erbjuds i såväl jordnära färgnyanser som mer utstickande kulörer. Tack vare premiumläder och andra väderbeständiga material står de emot snö, slask och kyla på ett enastående sätt. Utöver curlingkängorna finner du även chunky boots i tuff design och stilrena, höga stövlar från varumärket. För varmare dagar har vi ett brett urval av snygga vardagssneakers från Bally, samt pumps och sandaletter för finare tillfällen. Vi erbjuder även spännande accessoarer från Bally som exempelvis eleganta handväskor, smidiga korthållare och stilfulla skärp.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet