Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Accessoarer Baby

Håll din baby varm med en fin och skön mössa för nyfödd. I vårt handplockade sortiment av babymössor och bebis-accessoarer hittar du kvalitativa produkter från flera populära varumärken. Virkat, stickat eller kanske en halskrage för bebis – vad söker du?

Accessoarer

36 produkter

 

Varm och glad i mössa för nyfödd

Alla föräldrar vill vi värna om våra små, på alla vis vi kan. Av just den anledningen har vi ofta ett lager av bebismössor hemma, som vi klär våra bebisar i. Nyfödda och spädbarn upp till ett år är nämligen känsliga mot såväl kyla som värme, eftersom de inte kan reglera sin kroppstemperatur. Men med en fin babymössa för nyfödd kan du skydda barnets huvud mot både stekande sol och isande kyla.

Stickade babymössor i ull, fodrade babymössor eller bebismössor i pile passar utmärkt under årets kallare dagar. Här kan det också passa bra med en så kallad hjälmmössa, som går ner över öronen. När värmen kommer kan en tunn bomullsmössa eller virkad babymössa med knytband räcka gott, för att skydda mot stark sol och eventuell blåst.

Babymössa och matchande accessoarer

Finns det något sötare än en bebis iklädd en babymössa med matchande accessoarer? Hos oss på NK hittar du inte bara flera alternativ när du söker en mössa för nyfödd, utan även flera fina halskragar och scarves för baby. En babyscarf eller halskrage skyddar din babys känsliga hals och nacke från kyla och drag. Med andra ord ett perfekt komplement till din babymössa. 

Gillar du tufft eller sött? Både mössor för nyfödda, bebisscarves och halskragar för bebisar finns i många olika stilar. Med fina färger och mönster kan du enkelt piffa upp minstingens outfit både till vardags och fest – eller helt efter humör. Ett tips är att ha ett flertal halskragar och scarves för baby hemma. På så vis kan du enkelt byta om den blir smutsig.

  • Kategori

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Färg

  • Prisgrupper

  • Storlekar för accessoarer

Logga in