Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Babykläder

Letar du efter söta bebiskläder till nykomlingen i familjen? Eller har din bebis växt ur sina kläder över en natt? Hos oss på NK hittar du ett handplockat sortiment av de finaste babykläderna från flera av våra mest populära modemärken.

96 produkter

 

Fina bebiskläder till vardags och fest

Bebiskläder går åt i en rasande takt. Från en dag till en annan har din nyfödda bebis vuxit ur dem – för att inte tala om mängden av ombyten som krävs under en och samma dag. Många föräldrar kan vittna om hur tvättmaskinen går varm under spädbarnsåren, för att inte tala om hur dagarna ibland rinner iväg utan att du ens hunnit sätta en fot utanför huset.

Hos oss på NK kan du som nybliven förälder snabbt och enkelt beställa hem fina, annorlunda och coola babykläder online. Våra babykläder för pojkar och flickor finns i många olika stilar, färger och sköna textilier. Hos oss hittar du även babykläder som faller in i kategorin märkeskläder – för dig som gärna investerar i trendiga babykläder som håller över tid och kan ärvas eller säljas vidare till ett bra andrahandsvärde.

Giftfria och ekologiska babykläder 

Barns hud är känsligare än vuxnas – särskilt när det handlar om nyfödda och spädbarn. Det kräver att bebiskläder är gjorda i bra material, som är mjuka och behagliga mot huden i alla lägen. Samtidigt ska de vara tåliga och lättskötta, utan att förstöras av frekventa tvättar och de fläckar som så lätt uppstår under spädbarnsåren. 

På NK månar vi om dig och din baby, samtidigt som vi försöker dra vårt strå i stacken för miljön. Därför har vi valt att handplocka gott om fina babykläder i ekologiska textilier, som är fria från skadliga kemikalier. Bland annat hittar du GOTS-certifieringen på många av våra babyplagg, som är den mest erkända av de internationella certifieringarna på ekologiskt framställda textilier.

En stor andel av våra babykläder bär även OEKO TEX-certifieringen. OEKO TEX-kläder är inte alltid 100 % ekologiska, däremot är de alltid fria från giftiga och potentiellt skadliga kemikalier. Därför är även dessa plagg ett tryggt val för din nyfödda bebis. 

Vilka bebiskläder ska jag köpa till en nyfödd?

Det är inte alltid så lätt eller självklart att köpa babykläder till en nyfödd. Särskilt inte innan barnet fötts. En vanlig rekommendation är att satsa på några plagg i storlek 50, men att även köpa enstaka plagg i storlek 44 och 56. Skulle något visa sig vara för smått, har du alltid 30 dagar på dig att returnera varor hos oss på NK. För stora plagg däremot är klokt att behålla – bebisar växer i dem i en rasande takt.
Det finns babykläder som är nästintill oumbärliga under den första tiden med en nyfödd. Oavsett om du ska köpa babykläder till en flicka eller pojke, kan du till exempel alltid satsa på sköna bodys, små söta mössor och mjuka byxor. Sparkdräkter, overaller och långa mjukisbyxor med fötter är ofta extra uppskattade bebisplagg, då bebisar är mycket skickliga på att sparka av sig sina strumpor.