Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Bodies & Overall Baby

Hos de allra flesta nyblivna föräldrar, är babybodyn ett oumbärligt favoritplagg. Upptäck vårt sortiment av söta och bekväma babybodies, sparkdräkter och babyjumpsuits. Hos oss på NK finner du bodies i olika stilar och från flera populära märken.

18 produkter

 

Babybody – ett måste i bebisgarderoben

Om det är ett plagg du inte kan ha för mycket av i din babys garderob, så är det babybodyn. Bebisar praktiskt taget lever i dessa sköna och praktiska plagg den första tiden. En body för nyfödd är enkel att klä på och av samtidigt som den sitter på plats utan att skava mot din babys känsliga hud. Dessutom kan en lång- eller kortärmad body till nyfödd användas som sovplagg, eller matchas med byxor och kjolar.

I vårt handplockade sortiment hittar du flera olika modeller av babybodies i fina färger och mönster. Från en enkel långärmad eller kortärmad body för bebis med eller utan fötter, till en söt omlottbody för nyfödd och gulliga babyjumpsuits med långa eller korta ben. 

Välj en body för bebis i ett skönt material

När du klär en nyfödd i body, är materialet av högsta vikt för din bebis komfort. Därför är vi på NK noga med att våra babybodies alltid är sydda i kvalitativa material, såsom ull, lyocell och OEKO-TEX-certifierad bomull.

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet