Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Jackor & Ytterkläder Baby

Ordentliga ytterkläder, som babyoveraller och jackor för bebis, hör till de plagg i babyns garderob som är essentiella i vardagen. Särskilt här i vårt nordiska klimat. Upptäck vårt sortiment av fina och kvalitativa ytterkläder till bebis, från välkända modemärken.

3 produkter

 

Babyoveraller och funktionella ytterkläder

I ett land med växlande väder och årstider, kan det ibland vara en utmaning att hålla sin baby både varm och torr i alla lägen. Det ställer krav på ytterkläder för en nyfödd. De ska vara kvalitativa och funktionella – men även behagliga att bära. Givetvis skadar det heller inte om babyoveraller och jackor för bebisar är i en fin design. 

För dagar utomhus i omväxlande väder är babyoveraller praktiska att ha. De är sköna och mysiga att bära och finns i många olika varianter. Välj bland varmfodrade babyoveraller för vinter, mjuka overaller perfekta för bilresan eller barnvagnen, och overaller i vind- och vattentäta material för extra ruggiga dagar eller utomhuslek. 

Jackor till bebis för alla säsonger

Letar du efter fina jackor till din bebis? Hos oss på NK hittar du fina babyjackor för årets alla säsonger. Är det en vinterjacka eller höstjacka för bebis du behöver, finns det flera snygga varmfodrade modeller. Varför inte en trendig dunjacka för bebis – även kallad puffer? Du hittar flera fina puffers för baby, från populära märken, i vårt handplockade sortiment.

Kanske söker du istället en mjuk fleecejacka eller teddyjacka för bebis? De fungerar lika bra som ett varmt mellanlager på vintern, som de gör som ett topplager en solig vårdag. En av de kanske sötaste och mest populära modellerna, är huvjackor för baby med kanin- eller nallebjörnsöron. Ett annat populärt alternativ om du söker en vårjacka eller sommarjacka till bebisen, är den klassiska denimjackan. 

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet